reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 24 Ocak 2019 1272 Görüntüleme

Murat Aydın ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Beykoz’un mahallelerine ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Beykoz’un mahallelerine ziyaretlerini sürdürüyor.AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın bu ziyaretler kapsamında, Göksu ve Göztepe Mahallesi irtibat bürosunu ziyaret etti, teşkilat mensuplarıyla biraraya geldi, daha sonra Anadoluhisarı Spor kulübünü ziyaret etti.Dilmaç: “Murat Aydın belediyecilik anlamında tecrübeli”

Toplantıda teşkilat mensuplarını selamlayan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şunları söyledi: “Adayımızın belediye başkanı olduktan sonra bölgemizde öncelikli olarak yapacağı hizmetlerin tespitini gerçekleştirdik. Beykoz’un sorunlarını belirledik. Belediye seçimleri bittikten sonra bu doğrultuda hizmet üretmeye başlayacağız. Mahallelerinizle ilgili bizim gözümüzden kaçırdığımız noktalar varsa, iletmenizi rica ediyorum. Her bölgenin kendine göre hassas durumları var. Bunların değerlendirmelerini cumhurbaşkanımız yaptı. Biz Beykozlular olarak bunun bizim için bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Murat Aydın, cumhurbaşkanımızın il başkanlığı döneminden itibaren kendisiyle siyaset yapan; il başkan yardımcılığı görevi yapmış; cumhurbaşkanımız büyükşehir belediye başkanıyken başkan yardımcılığı görevini yapmıştır. O süreçten sonra da 4 dönem Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevini yapmış. Murat Aydın belediyecilik anlamında tecrübeli. Beykoz’un da hizmete ihtiyacı var. Cumhurbaşkanımız Murat Aydın’ın adını açıklarken kendisine destek olacağını beyan etti. Biz Beykozlular olarak bu şansı iyi değerlendirmeliyiz. Teşkilat olarak gece gündüz çalışmalıyız. Bizim hedefimiz bir önceki seçimde aldığımız oyun üzerinde oy almak. Eğer bunu beceremezsek teşkilat olarak işimizi iyi yapmadığımız anlamına gelir. Oy oranımız artırarak bu seçimi alacağımıza inanıyorum.”Aydın: “Sizlerden alacağım destekle 1 Nisan’dan itibaren Beykoz’a hizmet edeceğiz”

Murat Aydın şöyle konuştu: “Bizlere vakit ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. 1999 yılında Zeytinburnu’nda belediye başkanı seçildim. 20 yıl boyunca bu görevi yaptım. Bana bu görev bildirildiğinde büyük bir sürpriz yaşadım. Ama Beykoz’a gelince bütün tedirginliğimi üzerimden attım. Sizlerden alacağım destekle 1 Nisan’dan itibaren Beykoz’a hizmet edeceğiz. Beykoz’un beklentilerini biliyorum. Beykoz’la ilgili ciddi çalışmalar yaptım. Beykoz’un genelinde imar ve mülkiyetle ilgili sorunlar var. Son 10 yılda çözüm sürecine girmiş. Mülkiyetle ilgili adımlar atılmış. Kalan kısmıyla ilgili olarak da biz ciddi bir gayret içinde olacağız. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu konularla ilgili sorunların hepsini çözemeyiz. Ama gayret edeceğiz. Onun dışında Beykoz’da hayatı kolaylaştırmak adına yeni projeleri hayata geçirmemiz gerekiyor.”Aydın: “Metronun ön hazırlıkları tamamlanmış durumda”

“Beykoz’da bir ulaşım meselesi var. Metroyla ilgili sözler verildi, çalışmalarda belli aşamaya gelindi. Metronun ön hazırlıkları tamamlanmış durumda. Önümüzdeki 6 yıl en fazla 10 yıl içinde bitecek projeler bunlar. Beykoz’un istihdamla ilgili problemleri var. Bütün bu sorunları çözmek insanımızın mutluluğu için. Beykoz’da alışveriş yapılabilecek, sinemaya, yemek yemeğe gidilebilecek bir caddesi olması gerekiyor. Beyoğlu’nun İstiklal Caddesi gibi Beykoz’unda bir caddesi olması gerekiyor. Bunun dışında köylerimizde kent tarımını canlandıracağız. Bilgisayarla ilgili olan gençlerimizin ilgisinden yola çıkarak yazılım konusunda onları geliştirsek, oradan geçimlerini sağlamak yönünde bir başlangıç yapılsa hiç fena olmaz.”Aydın: “Bize sonsuz desteği olan bir cumhurbaşkanımız var”

Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim en büyük arzumuz bayrağımızın bu gök kubbenin altında dalgalanmasıdır. Türkiye’de barış ortamı varsa biz Beykoz’la ilgili hayal kurabiliriz. Bu ülkede barış ve huzur ortamı var. Biz Beykoz’da 5 yılda 15 yıllık hizmet ortaya koyacağız. Benim 20 yıllık tecrübem var. Binali Yıldırım sizlerin desteğiyle İstanbul Belediye başkanı olursa, bizim metroyu yapacağına inanıyoruz. Kavacık’a tünelin yapılacağına inanıyoruz. Bunun haricinde bize sonsuz desteği olan bir cumhurbaşkanımız var. Bu avantajlar sayesinde birçok sorunun çözüleceğine inanıyoruz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb