reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 19 Ocak 2019 1948 Görüntüleme

Aydın: “Beykozlular bizi sahiplendi”

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın teşkilatın geçmiş dönem kadın kollarıyla buluştu.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın teşkilatın geçmiş dönem kadın kollarıyla buluştu.İBB Hasır Restoranda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Şengül Kazanır; Ömer Ayberk Cengiz, başkan yardımcıları, Meclis üyeleri katıldı.Zayıf: “Hep birlikte çalışarak Murat Aydın’ı burada başkan yapacağız”

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf şunları söyledi: “Öncelikle geride bıraktığımız 17 yılda teşkilatımızda görev alan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Siyaset zor bir yolculuk. Bugün geldiğimiz nokta hepimizin başarısı, birlikteliğidir. Cumhurbaşkanımızın kadınlara olan güveniyle kadınların büyük ve güçlü adımlarla ilerleyeceğine inancım tam. İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Dövücü Sancaktepe’den belediye başkan adayı olmuştur. 31 Mart’ta İstanbul’da ilk kadın belediye başkanı olacağını umuyorum. Yine önemli bir seçim arifesindeyiz. Hep birlikte çalışarak Murat Aydın’ı burada başkan yapacağız.”Dilmaç: “Daha önceki seçime göre daha fazla oy alacağımıza inanıyorum”

İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şunları dile getirdi: “Uzun yıllar birlikte siyaset yaptığım, bize her zaman büyüklük yapan Yücel Çelikbilek’e çok teşekkür ediyorum. Siyasette her zaman için bize önderlik eden kişidir. Kendisiyle 8 yıl belediyecilik anlamında hizmet etme şansı yakaladım. Kendisinin Beykoz’a büyük hizmetleri olmuştur. Bu aşamadan sonra partimizin yetkililerinin verdiği karara göre Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Bu seçimde teşkilat olarak büyük bir sınavdan geçeceğiz. Daha önceki seçime göre daha fazla oy alacağımıza inanıyorum.”Kazanır: “Bu dava bizimle mezara kadar gidecektir”

İl Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Kazanır, “Kadın kollarımız bu davaya olan vefamızın en güzel örneğidir. Bu dava bizimle mezara kadar gidecektir. Her zaman bu dava için yürümeyi temenni ediyorum.” dedi.Cengiz: “Murat Aydın’ı AK Parti kadrolarında başkan yapmak için mücadele edeceğiz”

İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ayberk Cengiz şunları ifade etti: “Türkiye’de siyaset sahnesinde kadınların çalışmasını göz ardı ederek bir yere gelmek imkansız. Bu düşünceyi bize benimseten güçlü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedef doğrultusunda gayret edeceğiz. Yücel Çelikbilek’e emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Beykoz’a daha ileriye taşımak amacıyla Murat Aydın’ı AK Parti kadrolarında başkan yapmak için mücadele edeceğiz.”Çelikbilek: “ Biz Beykoz’da 3 kere başkanlığı kazanan tek kişiyiz”

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şöyle konuştu: “Bize yakışan vefalı olmaktır. 31 Mart’ta Beykoz’u tekrar zirveye taşımak istiyoruz. Sizin hepiniz bende hakkı var. Hakkınızı helal edin. Benim hakkım size helal olsun. Ben gücüm elverdiğince emek verdim. Biz Beykoz’da çok ilkler yaptık. Şimdi Murat kardeşimle bir ilki daha gerçekleştireceğiz. Onu yalnız bırakmayacağız. Beykoz’da üstü üste seçim kazanan hiçbir belediye başkanı yoktu. Biz Beykoz’da 3 kere başkanlığı kazanan tek kişiyiz. 31 Mart akşamına kadar çalışacağız. Beykoz’da bir ilki daha gerçekleştirerek dördüncü kez AK Parti’ye kazandıracağız. Görevimi partimden birine devretmekten çok mutlu olacağım.”Aydın: “Beykozlular bizi sahiplendi, iyi ki ben de bir Beykozlu oldum, hepinize teşekkür ediyorum”

Belediye Başkan Adayı Murat Aydın düşüncelerini şöyle aktardı: “Biz Yücel Çelikbilek’le aynı siyasi teşkilatta görev yaptık. 1994’te burada belediye başkanı seçildiğinde sevincimiz bir başka olmuştur. O zamandan bu yana İstanbul’un ilçelerinde yapılan çalışmalar AK Parti’yi doğurmuştur. AK Parti bu memlekete 16 yıldır hizmet etmektedir. Ben bu yürüyüşte ortaya koydukları emek için başta Yücel Çelikbilek olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Zeytinburnu’nda 20 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Cumhurbaşkanım Beykoz görevini bana tebliğ ettiğinde tedirgin olmadığımı söylersem yalan olur. Ama teşkilatımız öylesine sahiplendiler ki, Rabbim hepinizden razı olsun. Bana yeni bir baharı yaşatıyorsunuz. Yeni bir motivasyon yakalamamı sağlamış oldunuz. Ben bu desteğiniz ve ilginiz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. İşte AK Parti bu, işte insanlık bu, işte samimiyet bu, işte bu toprakların değerlerinin yaşatıldığı, insanların tavrı. O tavır Beykoz’da var. İyi ki ben de yeni bir Beykozlu oldum. 31 Mart’ta Beykoz’da AK Parti olarak yürüyüşe devam edeceğiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb