reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 18 Ocak 2019 2325 Görüntüleme

Başkan Çelikbilek AK Parti Yönetimini ağırladı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Teşkilat Yönetimini ağırladı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Teşkilat Yönetimini ağırladı.AK Parti İlçe Yönetimine teşekkür etmek için organize edilen toplantı, İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek toplantı sonunda İlçe Teşkilat Başkanlarına hediyelerini takdim etti. Konuşmasının sonunda Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ayakta alkışlandı.Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, Kadın Kolları İl Teşkilat Başkanı Yeşil Aytulum, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Kazanır, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.Dilmaç: “Bundan sonraki süreçte de bizim başkanımız ve büyüğümüzdür”

Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şunları ifade etti: “Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllar kendisiyle siyaset yapmaktan gurur duyduğum, bizlere öncülük eden belediye başkanımızla benim siyasi yaşantım çocukluğumda başladı. Biz Çavuşbaşı’nda Milli Gençlik Vakfını kurduğumuzda belediye başkanımız ilçe başkanımızdı. Kendisiyle belediyede 8 yıl birlikte çalıştık. Ne zaman emri olursa hem ben hem de teşkilatımız emrindeyiz. Bundan sonraki süreçte de bizim başkanımız ve büyüğümüzdür.”Çelikbilek: “31 Mart akşamı hep birlikte sevineceğiz”

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şöyle konuştu: “Gayret edeceğiz ve 31 Mart akşamı hep birlikte sevineceğiz. Önemli olan AK Parti’nin canlı olduğunu hissettirmektir. Yaklaşık 2 aydır köylerimizde tapu dağıtımı yapıyoruz. Daha bitmedi. Bitirmek için devam edeceğiz.” “Önümüzdeki günlerde her akşam iki mahalledeki irtibat bürolarına gideceğim. Komşularımızla bilgi paylaşımında bulunacağım. Benim yapacağım bundan sonra belediyenin seçim gününe kadar olan işlerini yapmaktır. Ben buraya ilk adımımı Tayyip Bey’in talimatıyla 1989 yılında attım.”Çelikbilek: “burayı bir başka anlayışa verecek kadar bonkör olmamızı kimse beklemesin”

Başkan Çelikbilek sözlerine şöyle devam etti: “10 yıldır sizlerle beraberiz. Hepinizden ricam hanımlarınızın, çocuklarınızın, ailenizin kıymetini bilmeniz. Önümüzdeki seçimi almak hepimizin görevidir. Seçimi kazandıktan sonra hizmet beklemek de bizim görevimizdir. Biz Beykoz’da çok iş yaptık ama Beykoz’da işler bitmedi. Beykoz’un İstanbul’da 15 ilçenin problemi kadar problemi vardır. Onun için bundan sonraki işleri hafife almayın.” “Bizim Beykoz’da girmediğimiz sokak yoktur. Sizlerden önümüzdeki seçim için gayret istiyoruz. Çünkü burayı bir başka anlayışa verecek kadar bonkör olmamızı kimse beklemesin. Bu idareyi zorluklarla aldık. AK Parti’yi dördüncü defa burada belediye başkanlığını almak üzere taçlandırmamız lazım.”Çelikbilek: “Bilerek hiç kimseye yanlış yapmadım”

Çelikbilek, “Bilerek hiç kimseye yanlış yapmadım. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizler de lütfen helal edin. Bu Beykoz’u bırakıp bir yere gittiğim anlamına gelmesin. 1 Nisan sabahı sokağı gezmeye başlayacağım. Beykoz’un tüm sokaklarını, caddelerini gezmek istiyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb