reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Kasım 2018 1909 Görüntüleme

Karamollaoğlu: “İstanbul’a ihanetten vazgeçmediler”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın 2. Olağanüstü Kongresi’nde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın 2. Olağanüstü Kongresi’nde konuştu.

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı 2. Olağanüstü Kongresi, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Kongre’de gerçekleştirilen oylama ile Zeytinburnu eski İlçe Başkanı Kemal Yılmaz görevi Mikail Kabak’a devretti. Programda Saadet Lideri Karamollaoğlu, teşkilata yeni katılan üyelere rozet taktı.EN HALİS CİHAT, ZALİM İDARECİLERİN KARŞISINDA DURMAKTIR

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın cihat üzerinde basa basa durduğunu dile getiren Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu, “Cihatın en halisi zalim idareciler karşısında durabilmektir. Gerçekleri söylemekten korkuyorsak bu ülkede huzur kalmaz. Bu coğrafyada birtakım politikalar yürütülüyorsa ve bizim bundan haberimiz yoksa sağlıklı bir dış politika yürütemeyiz. Mısır, Libya, Yemen yanıyor. Artık kimse Gazze’ye sahip çıkmıyor. ‘Protesto ediyoruz’ diyorlar, sadece protesto ile zalimler durmaz. Ticari, siyasi tavır konulmalı, ama yapamıyorlar. Çünkü göbeklerinden bağlılar” şeklinde konuştu.

YETİM MALINA SAHİP ÇIKAR GİBİ SAHİP ÇIKACAĞIZ

Yerel seçim hazırlıklarına değinen Karamollaoğlu, “Belediyecilik Milli Görüşçülerin işidir. Biz bunu millete anlatmaya mecburuz. İstanbul’un yaşanılabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışacağız” dedi. Halkın derdini dert edinen adayları sahaya süreceklerini dile getiren Karamollaoğlu, “Mahalli seçimlere hazırlanırken birtakım konulara dikkat etmeliyiz. Seçilmesi yüksek adaylar bulacağız. Adaylarımız adil olacak. Halkın kendisine oy verenin de, vermeyenin de derdiyle dertlenecek. Bizim adaylarımız mala mülke, paraya kesinlikle yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacak. Ne rüşvete başvuracak ne de israfa imkân verecek” dedi.İSTANBUL’A İHANETTEN VAZGEÇMEDİLER

İstanbul’a ihanetin bitmediğini ifade eden Saadet lideri, “Bugünkü Cumhurbaşkanı da Milli Görüş belediyeciliği döneminde İstanbul’da belediye başkanlığı yaptı. Bugün bile hâlâ o günleri örnek göstererek iktidarını sürdürüyor. ‘İstanbul’a ihanet ettik’ dedi. Ama bu ihanetten vazgeçtiler mi? Hayır” dedi. Bugünkü iktidarın İstanbul’a göçü hızlandırdığını dile getiren Karamollaoğlu, “Erdoğan belediye başkanı olduğunda ‘İstanbul’a giriş için vize isteyeceğim” dedi. Şimdi de prim veriyorlar neredeyse. İstanbul’a göçü tamamen durdurmadan İstanbul’un sorununu çözemeyiz. İstanbul’un sorunlarının çözülmesinin bir tek yolu var, o da tüm ülkenin kalkınmasıdır. Tüm ülke kalkınırsa İstanbul’a yığılan nüfus Anadolu’ya geri dönecektir” şeklinde konuştu.

İSTANBUL’U KAZANMAMIZ LAZIM!

Yerel seçimlerin genel seçimlerin bir provası olacağını dile getiren Karamollaoğlu, “Çok önemli bir dönemden geçiyoruz. İstanbul’u kazanmamız elzemdir. Bizim gibi İstanbul’un kültürüne sahip çıkacak, halkın sorunlarına çözüm üretecek başka bir parti yok. Sorunların tek çözümü Milli Görüş belediyecilik anlayışındadır. Bu seçimler bundan sonraki genel seçimlerin provası gibi olacak. Bu seçimlerde tarihe önemli bir not düşeceğiz. “Milli Görüş var. Milli Görüş toplumun onayını alıyor” kanaatini tüm toplumda oluşturacağız. Kimse endişeye kapılmasın. Bu seçimler mahalli seçimler yönetimi etkilemeyecek ama halkın yönetime karşı tavrını ortaya koyacak” şeklinde konuştu.

ESKİDEN CUMHURBAŞKANI CUMHURUN BAŞKANIYDI

Türkiye’yi kucaklayacak bir anlayış kalmadığını dile getiren Temel Karamollaoğlu, “Eskiden cumhurbaşkanı ‘cumhurun’ başkanıydı. Şimdi partili bir cumhurbaşkanı var ve şu anda sadece AKP’lilerin cumhurbaşkanı. Kendisi gibi düşünmeyen herkesi dışlıyor. Saadet Partisi olarak biz iktidara gelince cumhurbaşkanının ‘Cumhur’un başkanı olması için çalışacağız. Bugün israf anlayışı bambaşka bir hale verdi. İtibar kazandırmıyor diye saraylar terk edildi. Yerine yeni saraylar yapıldı. Bunun gerekçesi olarak da ‘itibardan tasarruf olmaz’ dediler. Ankara’yı anladık ama şimdi de Marmaris’te yeni bir saray yapıyorlar. Yaz aylarında da devleti buradan yöneteceklermiş. Allah size akıl fikir versin. Geniş saraylarda oturmak insanların ufkunu açmıyor, tam tersine sizi oraya mahkûm ediyor” diye konuştu.

PARASI BİZDEN ÇIKACAKSA BUNU BİLMEYE HAKKIMIZ VAR!

Genel seçim öncesinde yatırımları durduracaklarını açıkladıklarını ve bunda haklı çıktıklarını dile getiren Karamollaoğlu, “24 Haziran seçimleri öncesinde yatırımları durduracağız dedik. Bizimle dalga geçtiler, bizi eleştirdiler. Ama seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı; ‘yatırımları durduracağız’ dedi. Biz de sevindik ancak Kanal İstanbul’dan vazgeçilmedi. Ben bugünkü iktidardan Kanal İstanbul ve Çanakkale köprüsü ile ilgili fizibilite raporunu açıklamasını istiyorum. Çanakkale köprüsünden kim geçecek, eğer bu proje kâr sağlayamayacaksa, parası bizden çıkacaksa bizim bunu bilmeye hakkımız var” şeklinde konuştu.SEVİM: “İSTANBUL’U YAŞANMAZ HALE GETİRDİLER”

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, iktidarın İstanbul’a ihanetten daha fazlasını yaptığını dile getirdi. Sevim, “Bugün ülkemiz ne haldeyse İstanbul’umuz da aynı durumda. İstanbul, bir şehircilik krizi ile baş başa kalmış durumda! Sorunu üretenler, artık bunun üzerine dahi örtemiyorlar. “İstanbul’a ihanet ettik” diyorlar. Dikey yapı yaptık artık yapmayacağız diyorlar. Şehircilik biraz da ranttır diyorlar. Siz bu şehre, bu millete sadece bunları değil, daha fazlasını yaptınız. Siz şehri betona mahkûm ettiniz. Siz İstanbulluyu müşteri olarak gördünüz. Siz belediyeleri borç batağına gömdünüz. Siz trafik sorununa çözüm üretemediniz. Siz toplu ulaşımı insan onuruna yaraşır şekilde düzenleyemediniz. Siz, siz ey 39 ilçeyi yönetenler, İstanbul’u yaşanamaz hale getirdiniz!” diye konuştu.

YENİ SAADETLİLERİN ROZETLERİNİ KARAMOLLAOĞLU TAKTI

Karamollaoğlu’nun konuşmasının ardından Saadet Partisi’ne yeni katılan üyeler için de bir tören düzenlendi. Yeni üyelere rozetlerini Saadet Lideri taktı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb