reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 19 Kasım 2018 1654 Görüntüleme

Çelikbilek’ten Öztürk ve Elmas hakkında ki iddialara cevap

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı iken AK Parti’den aday adayı olan Salim Öztürk ve Eyüp Salih Elmas hakkında son günlerde medyada yer alan haberlerle ilgili basın açıklaması yayımladı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı iken AK Parti’den aday adayı olan Salim Öztürk ve Eyüp Salih Elmas hakkında son günlerde medyada yer alan haberlerle ilgili basın açıklaması yayımladı.

Başkan Çelikbilek basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Salim Öztürk ve Eyüp Salih Elmas, AK Parti’den Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayı başvurusunda bulundular. Seçim sürecinde adaylık başvuruları bireysel kanaat ve iradeyle ortaya konulmaktadır.

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Salim Öztürk hakkında yöneltilen iddialar tamamıyla asılsızdır. İlçemizin ve belediyemizin değerlerine daima sahip çıkmış Öztürk, makam aracını ve yakıtını yalnızca Beykoz Belediyesi’ndeki görevi icabı kullanmaktadır. Bunun dışında seçim çalışmaları amacıyla kullandığı yönünde sunulan yanlış haberlerin herhangi bir ispatı ve dayanağı bulunmamaktadır. Başkan Yardımcılığı görevini de Meclis Üyesi kontenjanından aldığı için ve memuriyet vasfı olmadığı için istifa etmesine de lüzum görülmemiştir.

Eyüp Salih Elmas ise aday adaylığı başvurusunun ardından şahsıma ve Beykoz Belediyesi’ne istifa dilekçesini sunmuştur. İlçemizde yıllardır yürütülen ve çözümü noktasında çok önemli aşamalara gelinen imar ve mülkiyet konusunda yaptığı özverili hizmetleri, bilgisi ve tecrübesini göz önünde bulundurarak, danışman sıfatıyla çalışmalarımıza katkı sunmaya devam etmesine karar verdik. Ayrıca makamında bulunan Başkan Yardımcısı ifadesi kaldırılmıştır. Makam aracını da teslim eden Elmas, kendi aracını ve yakıtını kullanmaktadır. Aksi iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Beykoz için üreten, düşünen, çalışan, gayretle ve samimiyetle hizmet eden değerli isimlerin ve belediyemizin yıpratılmaya çalışılması Beykozlulardan aldığımız güçle sürdürdüğümüz aşka pranga vuramayacaktır.

Aziz milletimizin takdirlerine saygıyla arz ederim…

Yücel ÇELİKBİLEK

Belediye Başkanı

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb