reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 11 Kasım 2018 2393 Görüntüleme

CHP’li gençler kahvaltıda bir araya geldi

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları birlik ve beraberlik gündemiyle kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları birlik ve beraberlik gündemiyle kahvaltıda bir araya geldi.Kavacık’taki Eyvah Kitap & Nargile Kafe’de İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz önderliğinde gerçekleşen toplantıya, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Yavuz ve oldukça kalabalık CHP’li genç katıldı.YILMAZ: “HEPİMİZİN BİRBİRİMİZE İHTİYACI VAR”

Misafirleri selamlayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz şunları ifade etti: “Bizler hepimiz Türkiye Cumhuriyetine bağlı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürüyen gençleriz. Bugün ne kadar cumhuriyetimizle, gençlerimizle özellikle bir takım yaptırımlar yapılmak istense de, bölünmek istense de biz gençler olarak cumhuriyetimize sahip çıkabilmek için alanlarda her zaman mücadelemizi verdik. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Hepimiz Beykozluyuz. Beykoz’un gençleriyiz. Problemlerimiz bellidir ama şundan emin olun; yakın süreçte AKP’nin 16 yıllık iktidarını yıkıp, 39 ilçede en güzel ilçe olan Beykoz’umuzu gerekli noktalara çıkartacağız. Gençlerle beraber yerelde iktidarımızı sağlayarak, Beykoz’umuzu sosyal demokrat belediyecilik anlayışına kavuşturarak, geliştireceğiz.”DÜZCE: “31 MART’TA ÇOK CİDDİ BİR TOKAT ATMALIYIZ”

İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce şöyle konuştu: “Beykoz İstanbul’un medeniyetler tarihi açısından geçmişine sahip çıkan bir ilçesidir. Beykoz’umuzun en büyük sıkıntısı, İstanbul’un her noktasında olduğu gibi şehri ranta açmayı kendisine ilke edinmişler tarafından kenti yönetmeye çalışanların iktidarda olduğu bir ilçemizdir. Mevcut iktidar partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesini yönetememektedir. Bu yönetim krizini bizler belediye başkanlarının tek bir şahsın imzasıyla seçilmiş milyonlarca oy alan belediye başkanlarının görevlerinden nasıl azledildiklerini gördük. Bunu ne yazık ki siyasi gerekçelerle kendi ilçe belediyelerimizde de gördük. Bizim çok net bir şekilde tavır koymamız lazım. Bizim irademizi, mahallelerimizi, sokakta komşularımızla yaşamış olduğumuz geçmişimizi doğrudan Amerikan Dolarına açmak isteyenlere karşı 31 Mart’ta çok ciddi bir tokat atmalıyız. Bunun için birer nefer olarak; hepiniz inisiyatif alıp, sokaklarınıza, caddelerinize, bayrağınıza bugünden itibaren girmeniz lazım. Belediye başkan adayı kim olursa olsun, belediye meclis üyesi adayları kim olursa olsun öncelik 6 oktur.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb