reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 19 Temmuz 2018 1999 Görüntüleme

Düzgün: “Kendi suçlarını Muharrem İnce’ye yıkmamalılar”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün: “Muharrem İnce seçim sonrası açıklama yapmalıydı. Ancak esas açıklama yapması gereken Genel Merkez’di. Çünkü veriler önce onlara ulaşıyor. Kendi suçlarını Muharrem İnce’ye yıkmamalılar.”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün: “Muharrem İnce seçim sonrası açıklama yapmalıydı. Ancak esas açıklama yapması gereken Genel Merkez’di. Çünkü veriler önce onlara ulaşıyor. Kendi suçlarını Muharrem İnce’ye yıkmamalılar.”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün Beykoz Olay Gazetesiyle gerçekleştirdiği söyleşide, olağanüstü kurultayla ilgili konuştu. Düzgün, bunun dışında 24 Haziran seçimlerinde açıklama yapmaması gerekçesiyle Muharrem İnce’ye kızılmaması gerektiğini söyledi.

Olağanüstü kurultayın yapılmasını istedik

“Partimizin çağrı grubunun yapmış olduğu olağanüstü kurultay çağrısıyla ilgili üzerime düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. Var olan aksaklıkların düzelmesi için partinin yeni bir kana; motivasyona ve umuda ihtiyacı var. Beykoz CHP Örgütü olarak bu çağrının arkasında durduk ve kurultay delegelerimizle imzalarımızı verdik. Olağanüstü kurultayın yapılmasını istedik. Şu ana kadar Anadolu Yakasından 72 delege arasında 40 imza toplandı. Birkaç gün içinde birçoğunun daha imza vereceğini düşünüyorum.”

Ancak esas açıklama yapması gereken Genel Merkez’di

“Muharrem İnce’ye kızan arkadaşlarım bir taraftan da haklılar. Çünkü Sayın İnce, çok iyi umut verdi. Büyük heyecan ve inanç yarattı. Sonuçlar tabii ki istediğimiz gibi olmadı. Kimsenin kazanmadığı, herkesin kaybettiği bir seçim oldu. Bana göre Türkiye kaybetti. Muharrem İnce seçim sonrası açıklama yapmalıydı. Ancak esas açıklama yapması gereken Genel Merkez’di. Çünkü veriler önce onlara ulaşıyor. Kendi suçlarını Muharrem İnce’ye yıkmamalılar.”

Kurultay bizim motivasyonumuzu artırıyor

“CHP kendi içinde kurultay da yapar, tartışır da. Bütün bunlar bizim seçimlerle ilgili çalışmalarımızı engellemez. Kurultaylar CHP’ye daha bir heyecan katıyor. Ancak bu kamuoyunda bizim içimizde bir kargaşa varmış gibi algılanıyor. Kurultay bizim motivasyonumuzu artırıyor. Biz kurultaydan tek vücut olarak çıkacağız. Kurultay olsun veya olmasın, kim kazanırsa kazansın. Belediye Başkanlığı konusuna gelince her partilimizin aday olmak hakkıdır. Kurultay sonrasında bununla ilgili çalışmalara başlayacağız.”

Büyükşehir ve Maliye Hazinesinde yerleri olan vatandaşların satın alma hakları var

“Vatandaş bizlerin doğruları söylediğimizi ve onların yanında olacağımızı da biliyorlar. Ancak baskıdan korkuyorlar. Tapularını alamamaktan, evlerinin yıkılmasından korkuyorlar. AKP’nin vatandaşın hem evinde hem de parasında gözü var. Beykoz Belediyesinin Büyükşehir’den alıp da vatandaşa satmadığı tapuları vatandaşın bireysel olarak satın alma hakkı çıkıyor. Yerleri Büyükşehir ve Maliye Hazinesinde olan vatandaşların müracaat ettikleri takdirde bireysel satın alma hakları var.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb