reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 4 Temmuz 2018 1655 Görüntüleme

Yücel Çelikbilek: ““Bunları söylemek için geri zekalı olmak gerekiyor”

CHP Beykoz Başkanlığı’ndan, İmar Barışı’na yönelik yapılan açıklamaya, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Olay gazetesi yoluyla cevap verdi.  

CHP Beykoz Başkanlığı’ndan, İmar Barışı’na yönelik yapılan açıklamaya, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Olay gazetesi yoluyla cevap verdi.  

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, CHP Beykoz Başkanlığı’ndan, İmar Barışı’na yönelik yapılan açıklamaya “Bunları söylemek için geri zekalı olmak gerekiyor.” Dedi.

“Bu söylediklerimi aynen yazmanı istiyorum” 

CHP Beykoz İlçesi tarafından yapılan “İmar Barışı bir soygundur” ifadelerinin yer aldığı basın açıklamasına istinaden Beykoz Olay Gazetesine yaptığı açıklamada Çelikbilek şunları söyledi: “Bunları söylemek için geri zekalı olmak gerekiyor. Konuyu bilmeden insanları yanıltıyorlar. Biz insanlarımıza yardımcı olmak için belediyede Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen arkadaşlara yer verdik. Amacımız sadece Beykozluya yardımcı olmak, yoksa İmar Barışı’ndan gelecek paranın beş kuruşu bile belediyenin kasasına girmiyor. Bu paralar kanunda belirtilen ve merkezi bütçeye giden bir paralardır. Ama bunlarda o kafa yok ki. Daha önce de hazinenin yerlerini vatandaşa satmak üzere aldığımızda yalan yanlış söylemlerde bulunmuşlardı. 2B’de de aynısını yapmışlardı. Ne oldu şimdi onlara inanarak yerlerini almayan vatandaşlar mağdur oldu. Yine yalanları yüzünden vatandaşlarımız mağdur olabilir. Vatandaşlarımız sakın bunlara inanmasınlar. Konuyu derinlemesine araştırmadan bilmeden yalan yanlış konuşuyorlar. Vatandaş gelsin belediyede ki uzmanlardan konunun doğrusunu öğrensin. Bu söylediklerimi aynen yazmanı istiyorum”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb