reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 4 Temmuz 2018 1380 Görüntüleme

Erol Kaya Beykoz Teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Beykoz Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Beykoz Teşkilatını ziyaret etti.

Kaya, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Soytemiz, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve partililer tarafından karşılandı.

Ziyaret sebebinin seçim sonrası teşekkür etmek olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, 24 Haziran seçimlerinin Beykoz’a İstanbul’a ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yerel seçime çok zaman kalmadığını belirten Kaya, 18 Ağustos’ta yapılacak AK Parti Büyük Kongresine kadar Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdüreceğini söyledi.

“24 Haziran seçimlerinin Beykoz’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”

Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, partilerine şöyle seslendi: “24 Haziran seçimlerinin Beykoz’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu davaya gönül veren, destek veren bütün mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bize oy veren ya da vermeyen evlerine misafir olduğumuz bütün vatandaşlarımıza teşekkür etmemiz gerektiğini düşünüyorum.”

“Erken seçim beklemeyin”

Erol Kaya sözlerinin devamında şunları söyledi: “Erken seçim beklentisinde olmayın. Çünkü erken seçim için anayasa değişikliği gerekir. Eğer biz Ekim ve Kasım’da insanlara gidip oy isteyeceksek bugünden insanlara teşekkür etmeliyiz.”

“Bizim eksiklerimiz de var. AK Parti bu ülkenin tarihinde görülmeyen hizmetleri yapan partinin hikayesidir. Tayyip Bey gibi bir lidere eşlik eden, ona yol arkadaşlığı yapan bir milletin ve partinin mensuplarıyız. Biz sadece başarılarımızı anlatırsak bu başa kakmaktır.”

“Verdiğimiz hizmet her zaman bir öncekinden daha kaliteli olmalıdır. Şimdi seçime doğru gidiyoruz. CHP’li belediyelere bakınca bin 398 belediyenin 884’ü AK Parti’nin. AK Partili bu belediyelerin yaptığı hizmeti diğer partilerle mukayese ettiğimizde inanılmaz şeyler yaptık. Seçime giderken birlik ve beraberlik bizim için en önemli hususiyetlerden bir tanesi.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb