reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 7 Haziran 2018 2738 Görüntüleme

SP Milletvekili Adayları Basınla Buluştu

Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığı toplantıda yerel basınla buluştu.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığı toplantıda yerel basınla buluştu.

Milletvekili Adaylarının kendilerini tanıttığı toplantıya Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Habip Ketenoğlu, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adaylarından, Abdullah Sevim; Mehmet Fatih Akdaoğlu; Şeref Kaçmaz; Muammer Koç katıldı. Toplantıyı SP Beykoz İlçe Yönetiminden Muhammet Kalaycı sundu. Kavacık Et Mangal’da gerçekleşen toplantının ardından iftar yemeği yendi.

Milletvekili Adayı Muammer Koç

Milletvekili Adayı Muammer Koç kendisini şöyle tanıttı: “Beykoz Çubuklu’da ikamet etmekteyim. Milli Görüş partilerinde görevlerim var. Şu anda Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcılığı görevi yapıyorum. Mahalli İdareler Birim Başkanlığını yürütmekteydim. Partimiz bize bu görevi uygun gördü. Yerine getirmek için mücadele veriyorum.”

Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Akdaoğlu

Yüksek Lisansını İnşaat Mühendisliğinde yaptığını belirten Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Akdaoğlu şunları söyledi: “Şu an inşaat şirketinde yöneticilik yapıyorum. Parti geçmişim çocukluk yıllarımdan beri devam ediyor. Şu an İstanbul 1. Bölge’den 7. Sıra Milletvekili Adayıyım. Beykoz’u öncelikli tutarak Türkiye’ye hayırlı hizmetler yapacağız.”

Milletvekili Adayı Şeref Kaçmaz

Milletvekili Adayı Şeref Kaçmaz kendisiyle ilgili şu bilgileri aktardı :“1987 yılında Refah Partisinde siyasi mücadeleye başladım. 2010 yılına kadar Beykoz İlçe Teşkilatında farklı görevlerde bulunduktan sonra İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevine geçtim. 2014 yılında Beykoz İlçe Başkanlığı görevi tebliğ edildi. Milletvekili Adaylığı tebliğ edilene kadar da ilçe başkanlığı görevim devam etti. Beykoz Giresunlular Derneği ve Beykoz Can Simidi Derneği Denetleme Kurulu ve Beykoz Spor Kulübü Üyesiyim.”

Milletvekili Adayı Abdullah Sevim

Kendini tanıtan ve gündemi değerlendiren Milletvekili Adayı Abdullah Sevim şöyle konuştu: “1986 yılından beri Milli Görüş hareketinin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Seçimlerden önce İl Başkanlığı görevindeydim. Şimdi 1. Bölgeden Milletvekili Adayı olarak görevlendirildim. Gıda Sektöründe benim de ortak olduğum bir aile şirketimiz var. Seçimlerin ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

AK PARTİ VE MHP’NİN OYLARI YÜZDE 40’I GEÇMİYOR

“Şu anda bütün zorluklara rağmen anketlerden çıkan sonuç bu seçimlerde bir değişimin yaşanacağını gösteriyor. AK Parti ve MHP’nin oyları yüzde 40’ı geçmiyor. Bizim hedefimiz Temel Karamollaoğlu’nun 2. tura kalması. Gerçekleri göz ardı edemeyiz. Temel Bey’in dışındaki diğer adayların Tayyip Erdoğan’ın karşında tutunabilmesi zor gözüküyor. Bu ülkenin gerçek anlamda bir değişime ihtiyacı varsa, Temel Bey’in 2. tura kalarak cumhurbaşkanı olması gerekiyor. Bu seçimlerde her görüş sahibi kişinin Saadet Partisi’ni destekleyeceklerini düşünüyoruz. Temel Bey işe başladığı günden beri hiçbir partiye sataşmadı. İnsanlar siyasetin küfretmeden, kavga etmeden yapılabileceğini gördü.”

KAPATTIKLARI FABRİKALARDAN DOLAYI İNSANLAR İŞSİZ KALDI, BERABERİNDE ÜRETİM DURDU

“Şu anda ülkemizin en temel sorunu kutuplaşma. Tayyip Bey memleketi sattığını söylese, yine de ona oy verecek olan bir kitle var. Bize hakaret eden, yüzümüze tüküren de bu kitle. Biz bu duruma asla onlar gibi karşılık vermeme kararı aldık. AK Parti 16 senedir kutuplaşmayla insanları manipüle etti. Kapattıkları fabrikalardan dolayı insanlar işsiz kaldı, beraberinde üretim durdu. Üretim durunca o üretimi yapan kişinin geliri elinden alınıyor, kazancın vergisi kayboluyor. Bunlar IMF denilen kuruluşla ortaklaşa hareket ediyorlar. Bunların elindeki Kemal Derviş’in reçetesiydi. Bu da IMF’in reçetesiydi. IMF’yle çalışılacaksa birinci şart özelleştirmedir. Tarım, hayvancılık bitirildi. Her şey özelleştirildi. Açlık sınırı 2 bin lirayı aşmış, hala bin 600 lira vermeye devam ediyorlar. Yoksulluk sınırı 5 bin. Ülkemiz binalara harcanan para nedeniyle dış ülkelerden gelen yatırımcılarla idare etti. Ama bugün artık onlardan da para gelmiyor.”

BİZ BU SEÇİMLERİN EN BÜYÜK SÜRPRİZİNİ SAADET PARTİSİNİN YAPACAĞINA İNANIYORUZ

Sevim sözlerini şöyle sürdürdü: “Dış politikada Suriye’yi başımıza kendimiz bela ettik. Tayyip Bey Amerika’ya güvenerek Esad’a bir haftası kaldığını söylüyordu. Ama Esad hala yerinde oturuyor. Ülkemizi her bakımdan kaosa sürükleyen bir 16 yıl geçti. Şimdi 24 Haziran bir fırsat. 50 artı bir başlangıçta iktidarın lehineymiş gibi gözüküyordu ancak şimdi onların aleyhine olduğunu kendileri de biliyor. Biz bu seçimlerin en büyük sürprizini Saadet Partisinin yapacağına inanıyoruz.”

AK PARTİ BİR PROJE PARTİSİDİR

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sevim sözlerine şunları ekledi: “Tayyip Bey’in tek amacı seçim kazanmak. Kendisi seçimi kazanmak için ne gerekiyorsa yapar. Tayyip Bey’in en başarılı olduğu şey anketçilik. 16 senedir mağdur edebiyatıyla iş başında kaldı. Şimdi de büyük ülkeye güçlü lider gerekeceğini söylüyor.  AK Parti bir proje partisidir. 28 Şubat olmasaydı, Refah Partisi yüzde 65’lerle iktidara gelecekti. Algı operasyonuyla Türkiye’nin başına AKP denilen bu sıkıntı getirildi.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb