reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 6 Haziran 2018 1312 Görüntüleme

Belediye Ailesi Personel İftarı’nda Buluştu

Beykoz Belediyesi personeli sevgi, kardeşlik ve bereket ayı Ramazan’da düzenlenen iftar programıyla bir araya geldi.

Beykoz Belediyesi personeli sevgi, kardeşlik ve bereket ayı Ramazan’da düzenlenen iftar programıyla bir araya geldi.

Beykoz’un dört bir yanında gerçekleştirilen ‘Sokak ve Meydan İftarları’nda ilçe sakinlerini buluşturan Beykoz Belediyesi çalışanlarını ‘Personel İftarı’nda ağırladı.

İBB Koru Sosyal Tesisleri’nde tertiplenen iftara Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Yakup Özbek, Mahmut Gülbasar, Eyüp Salih Elmas, Tacedddin Aksu, danışmanlar, birim müdürleri, danışmanlar ve belediye çalışanları katıldı.

Başkan Çelikbilek: “Sevgi her ortamı güzelleştirir”              

Belediye personeliyle buluşmaktan memnun olduğunu belirten Başkan Çelikbilek, “Bir sene önce de sizinle burada bir arada iftar yapmıştık. Yine bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah hepinize hayırlı bereketli ömürler nasip etsin. Aramızdan ayrılanlara Rabbim rahmet etsin. Hepimiz bu ülkeye iyilik yapmak için çalışıyoruz. Sizler hepiniz 15 Temmuz’u gördünüz. Hepiniz bu hain kalkışmaya karşı dualarınızla, fiili gayretlerinizle engel olmaya çalıştınız. Eğer böyle olmasaydı bugün bir arada bulunamayacaktık. Ülkemizde birlik ve dirliği korumalıyız. Rabbim hepinize sağlık versin ki bu kuruma ve ülkeye hizmet yapmamızı nasip etsin. Dostluğumuzu kardeşliğimizi artırsın. Hep iyiliklerle tanışalım. Kötü söz söylemekten kaçınalım. Sevgi her ortamı güzelleştirir. Ramazan muhabbet, iyilik, bereket ve kötülüklerden kurtulma ayıdır. Aramızdaki muhabbetlerin çoğalmasını Allah’tan diliyorum. Gelecek olan Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız da şimdiden kutlu olsun.” dedi.

İftarın ardından Başkan Yücel Çelikbilek, personele çiçek takdimi yaptı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb