reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 14 Mayıs 2018 1751 Görüntüleme

Artvinliler Anneler Gününü kutladı

Beykoz Artvinliler Derneği geleneksel hale getirdiği Anneler Günü kahvaltı etkinliğini bu yıl Çavuşbaşı  Qubbe Park’ta gerçekleştirdi. Artvinliler Derneğince yılın annesi seçilen Nezahat Koptagit’e plaketi Mubin Çakmak tarafından takdim edildi.

Beykoz Artvinliler Derneği Anneler Gününü kutladı.

Beykoz Artvinliler Derneği geleneksel hale getirdiği Anneler Günü kahvaltı etkinliğini bu yıl Çavuşbaşı  Qubbe Park’ta gerçekleştirdi. Artvinliler Derneğince yılın annesi seçilen Nezahat Koptagit’e plaketi Mubin Çakmak tarafından takdim edildi.

Organizasyonda Trolka Kafkas Halk Dansları Grubu, Beykoz Artvinliler Derneği Halk Dansları Topluluğu sanatçılar dan Elin Can Vayiç, Cemal Çayırcı, Salih Yılmaz sahne aldı. Programda son olarak davetliler akordeon ve tulum eşliğinde dans ettiler.

Günün en ilginç gösterisi ise Trolka Kafkas Halk Dansları Grubu’nun AK Parti Beykoz İlçe Yönetiminden Ekonomik İşler Başkanı Hasan Karakaya’yı sahneye alarak üzerine koydukları tahtaya ağızlarıyla attıkları bıçak şov oldu.

Kutlama törenine AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve yönetimden Hasan Karakaya ve eşi, Beykoz Kaymakamının Eşi Fatma Katırcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek, BES Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Mubin Çakmak, Beykoz Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük, , Beykoz Halk Eğitim Müdürü Mustafa Mamur, İş Adamı Taner Mert, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe Elif Sigorta sahibi Elif Çelik, Gürcü Şota Rustaveli Kültür Merkezi Başkanı Sezen Güvenç, Türk Kadınlar Birliği Beykoz Şube Başkanı Sevtap Çapan, Beykozlu Rizeliler Dernek Yönetimi, Beykozlu Trakyalılar Dernek Yönetimi ve yaklaşık 500 davetli katıldı.

Misafirleri selamlayan Dernek Başkanı Mehmet Uzun şunları ifade etti: “Bu organizasyonu sizlere verdiğimiz değeri göstermek üzere düzenledik. Bir anne evlatlarının iyi bir geleceğe sahip olmasını ister. Bizler annelerimize bu konuda yardımcı olmaya çalıştık. Dernek bünyemizde olan tüm öğrencilerin eğitim burslarını karşıladık, bünyemizdeki tüm gençlere iş imkanı sağladık. Oluşturduğumuz projelerimizle, kültürü yaşatmaya ve tanıtmaya çalıştık.”

Anneler gününü kutlayan BES Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Mubin Çakmak, “Günün anlamı çok büyük. Artvin Spor Kulübüne Beykoz’dan uzanan destek ve sevgi için herkese teşekkür ederim.”

Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkan Yardımcısı Mine Emirzade, “Anneliğinin kıymetini bilmek gerekir. Çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek hepimizin vazifesi.” dedi.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek, “Ben de kendimi Artvinli hissedenlerdenim. Anneler Gününü tebrik ediyorum. Bu vesileyle bir araya geldiğimiz için derneğimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb