reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 23 Ocak 2021 2645 Görüntüleme

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN DİLMAÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Beykoz Kulüpler Birliği Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Kongresi sonrasında Muhammed Hanefi Dilmaç Başkanlığında göreve başlayan yeni dönem Yönetimine bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Beykoz Kulüpler Birliği Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Kongresi sonrasında Muhammed Hanefi Dilmaç Başkanlığında göreve başlayan yeni dönem Yönetimine bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerek Pandemi Süreci nedeni ile gerekse de sonrasında M. Hanefi Dilmaç’ın ani yaşadığı bir sağlık problemi dolayısıyla ertelenen ziyaret sınırlı sayıda katılım ile gerçekleşti. Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir’in yanı sıra Kanlıca, Akbaba, Poyrazköy, Beykoz Tekvando Spor Kulüplerinden temsilciler de ziyarete gelenler arasında idi.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, İlçe Spor Kulüpleri adına Muhammed Hanefi Dilmaç ve İlçe Yönetimine yeni dönemlerinde başarı dileklerinde bulunurken ardından Beykoz İlçe Spor ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Beykoz İlçesindeki Amatör Spor Kulüplerinin yaşadıkları sorunların Pandemi sürecinde daha da katlandığına dikkat çeken BİSK Başkanı Özdemir kulüplerin ilettiği mesajları Dilmaç’a aktardı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç ise tüm kulüplere karşı eşit mesafede olduklarına vurgu yaparken, ” İlçe Yönetimini yeniden oluşturup göreve başladıktan sonra Beykoz İlçemizdeki her kesimden, Sivil Toplum Kuruluşları ile yapmayı düşündüğümüz görüşme ve toplantıların yaşanan Coronovirüs Salgından dolayı maalesef ertelendi. Beykoz’un her alanda ileri giden bir ilçe olabilmesi için el birliği ile çalışıp, her kesimden görüşler, öneriler alacağız. Bu kapsamda ilçemizde önemli bir rol üstlenmiş bulunan spor kulüplerinin yaşadıkları problemleri biliyoruz. Tabii ki spor deyince de sadece futbola odaklanmış bir düşünce hakim, oysa biz sporu bir bütün olarak görmekteyiz, her spor dalında ilçe olarak aktif, ve faaliyette olunmasını da arzu etmekteyiz. Temennim o ki ilerleyen süreçte geniş kapsamlı bir spor yasası çıkar ve bizlerde bu yasaya istinaden spor kulüpleri için faydalın işlere imza atarız ” diye konuştu.

Beykoz Kulüpler Birliğinin ziyaretinin kendisini memnun ettiğini de sözlerine ekleyen M. Hanefi Dilmaç, en kısa zaman diliminde İlçedeki Spor Kulüpleri ile bir araya gelme düşüncesinde olduklarının altını çizdi.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ise görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, ” Biz her ne kadar M. Hanefi Dilmaç Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunma düşüncesi ile bir ziyaret gerçekleştirsek de sayın başkanın yapıcı düşünceleri ve aktardıkları bizleri ilerisi için umutlandırdı. İnşallah bu Pandemi sürecinde rakamsal bir gerileme yakalandığı anda kendisi ile geniş katılımlı bir görüşme konusunda mutabık kaldık. Bu vesile ile M. Hanefi Dilmaç ve Yönetimine başarı dileklerimizi bir kez daha iletmek isteriz ” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb