reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 13 Mayıs 2018 1555 Görüntüleme

Beykoz Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açıldı

Beykoz Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açıldı. Ortaçeşme Meydanında açılışı Kaymakam Ahmet Katırcı tarafından gerçekleşen sergide bir yılın emekleri sergilendi.

Beykoz Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açıldı. Ortaçeşme Meydanında açılışı Kaymakam Ahmet Katırcı tarafından gerçekleşen sergide bir yılın emekleri sergilendi.

Ortaçeşme Meydanında açılışı Kaymakam Ahmet Katırcı tarafından gerçekleşen yılsonu sergisinde mehteran ve Halkoyunları gösterisi, sertifika töreni yapıldı. Yıl boyunca yapılan tablolar, el işleri sergilendi. Mesleki eğitim alanlar ise hünerlerini sergiledi.

Açılışa Kaymakam Ahmet Katırcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Necla Çağlayan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Naci Tuna, Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Müzeyyen Özgür ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Misafirleri selamlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Mamur şunları ifade etti: “İyi bir yıl geçirdik. Kursiyerlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Biz birlikte olunca güzel şeyler oluyor. Bu sene 490 kurs açtık. 9 bin 466 kursiyer bu kurlardan yararlanmış. Ortalama 6 bin açıköğretim ortaokul ve lise öğrencimiz var. Diğer konulardaki işbirliğimizin önümüzdeki yıllarda daha fazla olmasını diliyorum.”

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Necla Çağlayan, “Halk eğitim merkezimiz güzel işler yapıyor. Milli eğitim olarak sizin yanınızdayız. Halk Eğitimi kutluyorum.” diye konuştu.

Kaymakam Ahmet Katırcı şöyle konuştu: “Halk Eğitimler 1980’li yıllarda bir ihtiyaçtan doğmuştu. 12 Eylül askeri darbesinin Türkiye’ye kattığı en önemli hareketlerden biridir. Okuma yazma bilmeyen, örgün eğitimin dışına çıkmış insanlara okuma yazma öğretmek amacıyla kurulmuştu. Bugün gelinen noktada ömür boyu öğrenme haline geldi. Bugün binlerce alanda kurs açabiliyoruz. Sizlerin yönlendirmesiyle yeni kurslar açacağız.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb