reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 17 Mart 2018 1967 Görüntüleme

Cengiz Gökçe Beykozlu dostlarıyla buluştu

Beykoz Eski Kaymakamı Cengiz Gökçe Beykozlu dostlarıyla buluştu.

Beykoz Eski Kaymakamı Cengiz Gökçe Beykozlu dostlarıyla buluştu.

Kayalar Pastanesi Soğuksu Şubesinde gerçekleşen toplantıya katılanlar Eski Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe’yle olan anılarını paylaştı. Cengiz Gökçe’nin önemli ve saygı değer bir insan olduğundan bahsetti. Şarkılar, türküler söylendi. Eski Ortaçeşme Muhtarı Tahsin Aksu ise Kuran okudu. Cengiz Gökçe katılan herkesi Alanya’ya davet etti.

Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’in organizasyonuyla gerçekleşen toplantıya başta Beykoz Eski Kaymakamı Cengiz Gökçe olmak üzere Beykoz Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejat Yayla, eski meclis üyesi, eski birim müdürleri, bazı STK’lar, muhtarlar ve yine bazı basın mensupları katıldı.

Beykozlu dostlarını selamlayan eski kaymakam Cengiz Gökçe, “Bir vesile yaratıp, İstanbul’a gelerek senede bir kere de olsa sizlere görüşmek istiyorum. Her zaman söylediğim gibi Beykoz’un bende özel bir yeri var. Beykoz’da çok iyi günlerimiz geçti. Sizleri özlüyorum ve katıldığınız için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Cengiz Gökçe’yi uzun bir aradan sonra tekrar görmenin mutluluğunu yaşayan katılımcılar duygularını kısaca başlıklar halinde şöyle ifade etti:

“Kaymakamımın çok büyük bir yeri ve değeri var. Alanya gezisi davetinize gelemedim. O nedenle kusuruma bakmayın. Bir dahaki sefere mutlaka gelmek istiyorum.” dedi.

“Değerli kaymakamımız sayesinde hatıra tazeledik. Biz kaymakamımızı hala unutmadık. Ömrümüz boyunca da unutamayacağımız anılarımız var. Kendisini bir baba gibi gördük. Kendisine hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.”

“Birlikte görev yaptığımız günler özlediğimiz günler. O günlerdeki samimiyet farklıydı. Cengiz Bey’in bizlere çok katkısı oldu. Bu sayede bugünlere geldik. Kaymakamımızı önder olarak görüyorum.”

“Sizleri her zaman sevgi ve saygıyla anıyorum. Bana da böyle bir fırsat verdiğiniz için teşekkür ediyorum.”

“Beykoz’da bazı insanlar iz bırakır. Bazılarının ise hiç izi kalmaz, çeker gider. Siz iz bırakanlar arasındasınız. Halk tarafından ve çalışma arkadaşlarınız tarafından sevildiniz.”

“Kaymakamımızla çalışma fırsatı bulamadım ama burada methini duydum. Alanya’ya da geldim. Orada bizi ağırlamanızla muhtarlara olan sevginizi ispat ettiniz. Sevilen ve sayılan bir insansınız. Teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb