reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 7 Şubat 2018 1736 Görüntüleme

Başkan Çelikbilek yeni uygulama başlattı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek her Çarşamba 14:00-16:00 saatleri arasında 0 216 322 25 11 telefonunun ucunda ilçe sakinleriyle görüşüyor, istek, şikayet ve taleplerini dinliyor.   

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek her Çarşamba 14:00-16:00 saatleri arasında 0 216 322 25 11 telefonunun ucunda ilçe sakinleriyle görüşüyor, istek, şikayet ve taleplerini dinliyor.   

Başkan Yücel Çelikbilek, ilk Telefon Saati uygulamasında 38 vatandaşla görüştü. Kendisini arayan vatandaşları içtenlikle dinleyen Başkan Çelikbilek, imar, iş, sosyal yardım gibi konularda gelen talepler için açıklamalarda bulundu ve çözümü için gerekli notlarını aldı.

İstek ve taleplerinin yanı sıra ilçeye dair hizmet önerilerini de ileten vatandaşlar Başkan Çelikbilek’e başlattığı yeni uygulama için teşekkür etti.

Beykozlular Başkan’a direkt ulaşıyor

Beykozluları dinlemekten, istek ve sorunlarına çözüm üretmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çelikbilek : “İlçe sakinlerimizin, istek ve taleplerinde bize direkt ve kolay ulaşabilecekleri yeni bir uygulamayı daha başlattık. İlk kez bu Çarşamba 38 vatandaşlarımızla görüştük, hasbihal ettik, dertlerini dinledik. Her Çarşamba halkımızı dinlemek için telefonda olacağım” dedi.

Vatandaşlar cep telefonlarından ya da sabit hatlardan 0 216 322 25 11 No’lu telefonu tuşlayarak her Çarşamba Başkan Çelikbilek’le direkt olarak görüşebilecek.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb