reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 27 Ocak 2018 2070 Görüntüleme

Yönter: ‘Vatandaşa kendi evini tekrar satmak kabul edilemez’

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, “Vatandaş bir şey gasp etmiyor. Size bunları TBMM’de anlatmak üzere söz veriyorum. Vatandaşa kendi evini tekrar satmak kabul edilemez.”

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, “Vatandaş bir şey gasp etmiyor. Size bunları TBMM’de anlatmak üzere söz veriyorum. Vatandaşa kendi evini tekrar satmak kabul edilemez.”

 

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman önderliğinde Beykoz İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter,  vatandaşlarla sarı alan ve mahkemelik orman alanları hakkında görüştü.

Toplantıda Orman Kadastro Komisyonunun yaptığı 2B çalışmaları sonucu ormandan çıkarılıp sonrasında tekrar ormana dahil edilen alanlar sebebiyle mağdur olan tapusu olmayan 850 hane olduğu belirtildi.

Beykoz Yeni Mahalle ve Hekimbaşı Kadastro Mağdurları Yardımlaşma Derneği yetkililerinin ve Tokatköy Mahalle Muhtarı Galip Bekaroğlu ve beraberindekilerinin Tokatköy’de ki mülkiyet sorunlarını aktardığı bilgilerle bu konuyu meclise taşıyacağının sözünü verdi.

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter şunları ifade etti:“ Sadece Beykoz değil, İstanbul’un aslında bir tapu sorunu var. İstanbul’un 2B sorunu var; imar sorunu var. Biz iktidar değiliz. Türkiye’nin beka probleminden dolayı, yüksek risk ve tehditlerden dolayı bir birliktelik ruhuyla hareket ediyoruz.”

“Bizim Beykoz’un meselesini TBMM’ye aktarma görevimiz var. Vatandaş yıllardır bir yerde yaşamış. Daha önce orman arazisiymiş. Sonra orman vasfından çıkarılmış, sonra tekrar ormana dahil edilmiş. Vatandaşın bundan haberi yok. Bütün bunlar olurken size hizmet ulaştırılıyor ve verginizi ödüyorsunuz. Burada en masum olan vatandaş. Vatandaş bir şey gasp etmiyor. Size bunları TBMM’de anlatmak üzere söz veriyorum.”

“Vatandaşa kendi evine tekrar satmak kabul edilemez. Vatandaş işgalci olamaz. Geçmiş mevzuatla bugünkü ve gelecekteki şartlar yorumlanmaya çalışılıyor. Bu bir hata.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb