reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 24 Ocak 2018 1822 Görüntüleme

Kartallılardan Abdullah Sevim’e Büyük İlgi

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Kartal'da halkla kucaklaştı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Kartal’da halkla kucaklaştı.

“Bekle Bizi İstanbul” konseptiyle seçim startını veren ve İstanbul’daki 40 belediyenin tamamını kazanma amacıyla, İstanbul’un dört bir yanında çalışmalarına aralıksız devam eden Saadet Partisi’nin son durağı Kartal İlçesi oldu.

“İstanbul’un ağabeyi” unvanıyla bilinen Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Kartal’da bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde ilçeye gelen Sevim, ilk olarak Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Partisinin Aralık ayı çalışmalarının değerlendirildiği ayrıca geleceğe yönelik planlamalarının gerçekleştirildiği divan toplantısına katıldı. İstanbul’un ilçe teşkilatlarına mensup partililer salonu hınca hınç doldururken çok sayıda partili ise programı ayakta takip etmesi, partililerde ki aşk ve azmin göstergesiydi.

Var Gücümüzle Çalışacağız!

Divan programında parti teşkilatların seslenen Dr. Sevim, “İstanbullu kardeşlerimize ‘Bekle bizi İstanbul’ diye seslendik. Bunun gereklerini de mutlaka yerine getireceğiz. Bunun bir adımı olarakta Başta Saadet Partisi il teşkilatı, hanımlarımız ve gençlerimiz olmak üzere bütün Millî Görüş camiası olarak her birimiz oy kullandığımız sandıkların baş müşahitliği görevini üstleneceğiz. Seçmene ulaşmak için hepimiz var gücümüzle çalışacağız. İnsanlarımızın ayağına gidip gönüllerini kazanacağız” diye konuştu.

Sevim’e Yoğun İlgi

Abdullah Sevim daha sonra Kartal Soğanlık’a giderek esnafla ve halkla biraraya geldi. Kartallıların yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşan Başkan Sevim’e yoğun ilgi ve sevgi gösterirken, Sevim vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Ziyaret sırasında tesadüfen oradan geçen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Abdullah Sevim’in yanına geldi ve ikili bir süre sohbet etti.

Dr. Abdullah Sevim’in programı burada da bitmedi. Sevim daha sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden AGD Kartal Şube Başkan Yardımcısı Baki Çelebi’nin ailesine taziye, ameliyat olan Saadet Partisi Kartal İlçe Teşkilatlanma Başkanı Muhammet Duman’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb