reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 24 Ocak 2018 1836 Görüntüleme

SP Beykoz Gençlik Kolları’nda görev değişikliği

Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kolları "Gençlik Buluşmaları" düzenleyerek, gençlik kollarında yapılan görev değişikliğini duyurdu.

Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kolları “Gençlik Buluşmaları” düzenleyerek, gençlik kollarında yapılan görev değişikliğini duyurdu.

Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kolları, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Teras Cafe’de “Gençlik Buluşmaları” kapsamında kahvaltı düzenleyerek gençlik kollarında yapılan görev değişikliğini duyurdu.

Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Sinan Karaman ve Yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa;  Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kalaycı ve çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı.

Programda Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kolları’nın yıl içerisindeki etkinliklerinden oluşan slayt gösterisi sunuldu. Programda ayrıca Saadet Partisi Beykoz gençlik Kolları Başkanı Sinan Karaman’dan önce görev yapan Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Ketenoğlu’na hizmetlerinden dolayı plaket takdiminde bulunuldu. (Erkam Ketenoğlu programa katılamadığından dolayı plaketi kardeşine verildi.)

KARAMAN: “ÜLKEMİZDE DE ÖZELLİKLE SİYASİ KAMPLAŞMA VE KUTUPLAŞMA BİZLERİ ENDİŞELENDİRMEKTEDİR”

Açılış konuşmasıyla başlayan programda misafirleri selamlayan SP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Karaman şunları söyledi: “Bizler Saadet Partili gençler olarak yetim, yoksul, mağdur ve mazlumun hakkının gözetildiği menfaatin değil merhametin hakim olduğu adaletin güçlü ve güçlünün de adil olduğu bir dünyayı yeniden inşa etmeyi kendimize görev addediyoruz. Yaşadığımız çağda dünyamız ırkçı emperyalizmin kıskacında adaletsizliklerin, zulmün ve zorbalığın mekanı haline gelmiştir. Irkçı emperyalizm dünyada çok fazla kan ve gözyaşı dökmektedir. Müslümanlar arasında fitne tohumları ekmekte ve bizi mezheplerimize, ırklarımıza göre ayrıştırmaya çalışmakta ve tüm Müslümanları izole ederek terörist olarak lanse etmektedir. Ayrıca tüm dünyada Müslüman kanı dökmekte yeryüzünü ifsat etmektedir. Ülkemizde de özellikle siyasi kamplaşma ve kutuplaşma bizleri endişelendirmektedir. Vakit Erbakan hocamızın kurmuş olduğu küresel bir oluşum olan D8’in ilkelerini hatırlatma ve hayata geçirme vaktidir. Savaş değil barış, çatışma değil diyalog, çifte standart değil adalet, üstünlük değil eşitlik, sömürü değil iş birliği, baskı ve tahakküm değil insan hakları. Yeryüzünün kirine günahına lanetine karşı yapabileceğimiz tek şey şefkate, sevaba, hayra hicret etmekten başka bir şey değildir.”

KAÇMAZ: “DEVLETİMİZİN BU HAREKATINI DESTEKLİYORUZ VE ARKASINDAYIZ”

SP Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, “Bugün burada toplanma sebebimiz Beykoz’daki bayrak değişikliğinin ilanı ve yeni göreve gelmiş olan kardeşlerimize başarı dileklerimizi sunmaktır. Yeni göreve gelen kardeşimize ve yönetimine başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz şöyle devam etti: “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sınır ötesinde muazzam bir harekat başlattı. Zeytin Dalı Harekatı adı verilen bu harekatta kahraman silahlı kuvvetlerimize, istihbarat teşkilatı mensuplarımıza, jandarmamıza, polisimize dua ediyoruz. Devletimizin bu harekatını destekliyoruz ve arkasındayız.  Gerekirse canımızı da veririz. Bununla alakalı ‘canımızı veremiyorsak, kanımızı veririz’ kampanyası düzenleyeceğiz. Bütün milletimizi kan vermeye davet edeceğiz. Bu harekat bizim açımızdan değerlendirildiğinde tam bağımsız bir devletin yapması gereken bir harekattı. Milletimizin bir an önce yürümeye başlaması lazım. Derhal ekonomik bağımsızlığımızı kazanmamız lazım. Devletimizin milli görüş politikalarına dönmesi şarttır. Yeni fetihleri yapacak ruh tam bağımsızlıktan geçiyor.”

KALAYCI: “MESELE PARTİ MESELESİ DEĞİL, SİSTEM MESELESİDİR”

SP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kalaycı şunları dile getirdi: “Bize düşen daha çok gayret etmektir. İslam vahiy dinidir. Mükemmeldir ve eksiği yoktur. Hal böyleyken İslam coğrafyası tarumar vaziyettedir. İslam bir bütün hayat nizamıdır. Kapitalist İslam da sosyalist İslam da olmaz. İslam’ı bir bütün olarak yaşamaya gayretimizin adı cihattır. Cihatsız İslam olmaz. Cihatsız Müslüman olmaz. Biz İslam’ın tamamını yaşamaya talibiz. Yaşadığımız dünyada küresek ölçekte açlık, kıtlık ve sefalet var. Faize dayalı ekonomik sistem zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmaya devam ediyor. Bizim inancımız alkolü, zinayı yasakladığı gibi faizi de yasaklamıştır. Hakkı üstün tutan, adil bir ekonomik düzene sahip yeni bir dünyayı kuracak kadroları yetiştirmek için çalışıyoruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum küresel sistemden bağımsız değildir. Yaşanılan sorunlar herhangi bir hükümetin ortaya çıkardığı sorunlar değildir. Oysa mesele parti meselesi değil, sistem meselesidir.”

Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kolları İcraat Listesi:

Sinan KARAMAN                   Gençlik Kolları Başkanı

Abdussamed KALAYCI         Teşkilatlanma Başkanı

Mustafa Buğra ÇİÇEK          Planlama Başkanı

Melih Sergen ÖZÇELİK        Tanıtma Başkanı

Fatih ÖZKAN                         Eğitim Başkanı

Abdullah AKKUZU                 Mali İşler Başkanı

Fatih TURAN                        Sosyal İşler Başkanı

Uğur DORUK                        Gençlik Kuruluşu Başkanı

Ahmet AYDIN                       Yüksek Öğretim Başkanı

Furkan ÖZ                             Sekreterya

Bahadır KABALAK                Teşkilatlanma Başkan Yrd.

Koray ADIYAMAN               Eğitim Başkan Yrd.

Mustafa TOKER                 Yüksek Öğretim Bşk Yrd.

Fatih TAŞKIRAN                Tanıtma Başkan Yrd.

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb