reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 16 Ocak 2018 1801 Görüntüleme

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK’NIN 3 MİLLİ FUTBOLCUSU TAKIMA DÖNDÜ

A Milli Erkek Hentbol Takımımız, 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Elemeleri 5. grupta müsabakalara çıkarken kadrosunda yer alan 3 Beykoz Belediyesi GSK sporcusu ile gurur yaşadık.

A Milli Erkek Hentbol Takımımız, 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Elemeleri 5. grupta müsabakalara çıkarken kadrosunda yer alan 3 Beykoz Belediyesi GSK sporcusu ile gurur yaşadık.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Eleme maçlarında Çağlayan Öztürk, Yakup Yaşar Simsar ve Alp Eren Pektaş ile Milli takıma katkıda bulunurken lige verilen arada milli maç heyecanını yaşamış oldu.

2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. grupta Hollanda, Belçika ve Yunanistan ile karşılaşacak olan A Milli erkek hentbol takımımız, 25-30 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul’da kamp çalışmaları yaptıktan sonra yoğun bir maç trafiğinin muhatabı oldu.

4 Ocak Perşembe günü Hollanda ile Aksaray Hasan Dağı Spor Salonunda karşılaşan, Milli Takımımız Rakibini 30-27 mağlup ederken Alp Eren Öztürk ile Çağlayan Öztürk maç kadrosunda idi. Çağlayan Öztürk bu müsabakada 3 gol kaydetti.

7 OCAK 2018 Pazar günü Hollanda ile bu kez deplasmanda karşılaşan Milli Takımımız yer aldığı 5.Gruptaki dördüncü maçından 26-19 mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmada sporcularımızdan üçü de kadroda yer alırken Alp Eren Pektaş 3, Çağlayan Öztürk 2 gol kaydederken, Yakup Yaşar Simsar ise gol atamadı.

Hentbol Milli Takımımız 10 Ocak’ta bir dış saha maçına daha çıktı. Gruptaki beşinci maçını deplasmanda yapan Hentbol A Milli Takımımız maçtan 27-21 mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmada Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularından üçü de kadroda yer alan isimler olurken Alp Eren Pektaş 2, Yakup Yaşar Simsar 1 gol kaydına muvaffak olurken Çağlayan Öztürk ise skora katkıda bulunamadı.

Gruptaki altıncı maçı için bir kez daha Aksaray’ın yolunu tutan Millilerimizde rakip Yunanistan idi. 14 Ocakta Pazar Günü Hasan Dağı Spor Salonunda oynanan Yunanistan maçından tek gol farkı ile 24-23 galibiyetle ayrılan Milli Takım kadrosunda sporcularımızdan mücadeleye çıkan isimlerden Alp Eren Pektaş 4, Çağlayan Öztürk ise 1 gol kaydına muvaffak oldu.

Bu sonuçla Milli Takımımız grubunu 7 puanla ve averajla Belçika’nın ardından 3. sırada tamamladı. Grup elemelerinde şampiyonaya veda eden Milli Takımdaki sporcularımız bu haftadan itibaren Süper Ligdeki ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Beykoz Belediyesi GSK Takımı antrenmanlarına dahil olacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb