reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 2 Aralık 2017 1699 Görüntüleme

Aydın Düzgün adaylığını resmen açıkladı

İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aydın Düzgün, İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aydın Düzgün, İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Örgütü’nde uzun zamandır süren ilçe başkanlığı çalışmalarının ardından ilk adaylık açıklamasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aydın Düzgün yaptı. Düzgün adaylık açıklamasında “Nasıl Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı bazı yobaz güruhları rahatsız edecekse, benim ve ekibimizin parti içi bu seçimi kazanacak olması da bizim partideki politik kurnazları çok üzecektir, şimdiden özür diliyorum kendilerinden.” İfadesini kullandı.

Konuşmasının sonunda hayatında ilk kez şiir yazdığını ve bu şiiri partililerine okumak istediğini söyleyen Düzgün “ Şiirimi beğenmeseniz de sizden yine de alkışlamanızı isteyeceğim.” Dedi.

Aydın Düzgün adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

HERKES EKTİĞİNİ BİÇECEK, BU İYİ BİLİNSİN!

“Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üye ve delegeleri hepiniz hoş geldiniz.

Bugün burada yapacağımız adaylık açıklamamız birçok insanı can-ı gönülden memnun ederken, bir kısım insanı da maalesef üzmektedir. Siyasetin doğası ve insanın özü gereği herkesi memnun edememekteyiz. Nasıl Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı bazı yobaz güruhları rahatsız edecekse, benim ve ekibimizin parti içi bu seçimi kazanacak olması da bizim partideki politik kurnazları çok üzecektir, şimdiden özür diliyorum kendilerinden.

Adaylığımın partili, diğer partili, partisiz neredeyse tüm Beykoz’da, çok ciddi bir etki yarattığı aşikardır. Neden derseniz yıllardır Beykozlunun düğününde, cenazesinde, sokağında, iş yerinde, kahvehanede, evlerinin içinde her zaman beraberdik. İnsanımız asla yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmuyor. HERKES EKTİĞİNİ BİÇECEK, BU İYİ BİLİNSİN! Biz 78’den beri BEYKOZA hep iyi tohumlar ektik. İnsan biriktirdik.”

YILLARDIR VERDİĞİMİZ MÜCADELENİN, MEYVESİNİ ALMAYA GELDİK

“Biz bugün burada yalnızca bir adaylık açıklaması yapmıyoruz. Biz bugün yıllardır verdiğimiz mücadelenin, meyvesini almaya geldik. Parti içinde yaratılan suni çıkar kavgalarına alet edilmiş Doğu Anadolulu, Karadenizli, İç Anadolulu, Güney Doğu Anadolulu, Egeli, Akdenizli, Marmaralı üyelerimizi kayıtsız, koşulsuz, çıkarsız anlaşabildikleri bir noktaya getirdik. Bugün ekibimizle, güzel yurdumuzun her yerinden arkadaşlarımızla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Ben ve ekip arkadaşlarımın parti içinde yıllardır vermiş olduğumuz bu kararlı mücadelenin bugün meyvesini toplama günüdür.

Bugün parti içindeki kavgaların söndüğü gündür. Bugün gelecek güzel günlerin ilkidir.”

BUNDAN BÖYLE

“Beykoz ilçe örgütümüz içinde HİÇ KİMSE, ‘’sen şuralısın, bizdensin’’ ‘’sen buralısın, şunlara sakın oy verme’’ ‘’sen bizi sattın’’ Gibi söylemlerde bulunamayacak, İZİN VERMEYECEĞİZ!”

BURADAN HERKESE SÖZ VERİYORUM

“Biz bu yolda 2 başarılı yıl geçirdikten sonra, BURADAN HERKESE SÖZ VERİYORUM;

Beykoz’un %90’ından şovenizmi sileceğiz.  Beykozluluğuyla övünen bir Beykoz yaratacağız.

Memleketlerimiz hepimizin kalbinde ayrı yer tutar bunun da farkındayım.

Bizden sonra Beykoz’umuzda yalnızca memleketlerimizin türküleri, doğası, sanatı, rüzgarı ve kavgası yarışacak…  Delegelerimizle, üyelerimizle artık bir bütün olduk.  Beykoz olduk…

NE GÜZEL DEMİŞ CAHİT SITKI TARANCI

Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;Olursa bir şikâyet ölümden olsun.

BİZ BU DÖNEM YARIŞMAK İÇİN ADAY OLMADIK

“Derdimiz kazanmak değil. Uzun yıllar boyunca verdiğimiz mücadeleyi taçlandırmak için aday olduk.

UMUT OLDUK… İNANDIĞIMIZ DEĞERLER UĞRUNA ADAY OLDUK…

Biz Beykoz’u tekrar emekçilerle, işçilerle, üretimle var etmek için aday olduk.

İlçemizi ranta kurban edenlerle kıyasıya kavga etmek için aday olduk. Biz, bizim olanı almak için aday olduk.”

BEYKOZ ÇIKARCI SİYASETÇİLERİN DEĞİLDİR, BEYKOZ BİZİMDİR, BEYKOZ BEYKOZLUNUNDUR!

“Kaybettiklerimizden fazlasını üreteceğiz, Beykoz’umuza değer katacağız. Bunlar vaat değil, gerekliliktir sevgili partililerim. Bu söylediklerim imkansız değil, imkanlıdır sevgili üyelerim. Bu söylediklerim düş değil, gerçektir sevgili dostlarım.”

VATANDAŞIMIZIN MÜLKİYET VE İMAR SORUNU VARDIR, EN İYİ BİZ BİLİRİZ.

“Vatandaşımızın en yakınında biz varız. Aynı dertten bizler de mustaribiz, aynı dertle biz de geceleri uykusuz kalıyoruz. Biz hem halkımız hem kendimiz için uykusuz kalıyoruz. Bu problemlerin tek ve nihai çözümünü biliyoruz. Bugüne kadar partimizce neden yapılamadı? Partimiz hem içeride, hem dışarıda ucuz siyasi çatışmalara kurban edildi. Beykoz’umuzda maalesef, yalnızca ‘’İl Delegelerine’’ değer verildi. Bugün de karşımızda aynı yapı direnmektedir. Yıkacağız!”

 GAYELER – YÜCELLER BİZİ ANLAYAMAZLAR

“Ranta dur demek, yağmaya ve talana karşı halkımızı örgütlemek temel hedefimizdir. Gayeler – Yüceller bizi anlayamazlar. Onlar elde ettikleri güçten, tıpkı liderleri gibi zehirlendiler. Geldikleri yeri unutalı çok uzun yıllar oldu. Yaptıkları açıklamalar, konuşmalar bundandır.”

YENİLECEKLER.  O KAPI ARTIK BEYKOZ’UMUZDA KAPANDI. BU UMUTLA SİYASET YAPANLARA KAPILARIMIZ KAPALI. CHP BEYKOZ, PARTİ EMEKÇİLERİNE, ÜYELERİNE TESLİM EDİLECEK.

BU NASIL OLACAK?

“Partinin yolunu unutmuş, koltuğundan delege olanlarla olmayacak! Partinin emekçileriyle olacak, sizlerle olacak.  Sizler gibi seçimde ya da sıradan bir günde sokakta mücadele edenlerle olacak.  Sizin gibi mücadele verecek, yeni üyelerle olacak.

İnsan sayımızı arttıracağız. Partiye hepimiz, hepiniz çok büyük emekler verdiniz, vermeye devam ediyorsunuz. Bu emeğin değerini her zaman bildik, bu emeğin büyümesinin ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz. Sahte telefon numaralarıyla üye olanların partiye faydası olmaz. Konuşamadığımız, derdimize ortak edemediğimiz kişileri partiden ayıklayacağız.”

HEDEFİMİZ ‘’ÖRGÜTLÜ MÜCADELE’’

“Hedefimiz Büyük. Hedefimiz partimizi büyütmek. Hedefimiz 10.000 üyeye ulaşmak. Hedefimiz Örgütlü Mücadele. Kimsenin delege ağalığı yapamayacağı bir yapıyı var edeceğiz.

Partililerimizin arasındaki dayanışmayı artıracağız. Sokakları yeniden binlerce insanla dolduracağız. Sokaklarımızı uyuşturucu çetelerinden geri alacağız. Yemyeşil Beykoz’umuzun beton grisine boyanmasına izin vermeyeceğiz.

Bizim bu ideallerimizi küçültmeye çalışacak dahili ve harici bedbahtlar mutlaka olacaktır. Bizim hedeflerimiz büyük, bu hedef ışığında tüm engelleri aşacağız. Onları kendi küçük dünyalarında yalnız bırakacağız.”

KENDİ HEDEFLERİNİ, PROJELERİNİ DEĞİL DE DAHA ÇOK BENİM BU MAKAMI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN KULLANDIĞIMI ANLATIYOR.

“Kardeşlerim; 2019’a giden yol bu kongreden geçiyor.

Bir adayımız daha var. Kendi hedeflerini, projelerini değil de daha çok benim bu makamı BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI için kullandığımı anlatıyor.

Altını çizerek ifade etmek isterim ki, belediye başkan adaylığı için tek şey düşünüyorum.

Adayı Beykozlu Belirleyecek… Adayı Beykoz Örgütü Belirleyecek… Siz Belirleyeceksiniz…

Benim illa Belediye Başkan Adayı olmak gibi bir tasam yok. Siz kimi istiyorsanız ‘’O’’ olacak, olması için beraber mücadele edeceğiz.

Şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki, mücadele etmeden kazananlar, elde ettiklerinin kıymetini bilemezler.”

KONUŞMASININ SONUNDA AYDIN DÜZGÜN’ÜN KENDİ YAZDIĞI ŞİİRİ OKUDU:

Bu ülkenin üzerinde hep görülecek

Güneşin o güzel yüzü

Ara ara, kaplasa da gökyüzünü

Kara kara bulutlar

Açılacak elbet hava

Doğacak yeniden güneş

Parlayacak gökyüzü

Söyledin Bedbahtlar hep olacak

Ama öyle bir toprak var ki…

Anadolu’mda Trakya’mda

Yok, edecek güneşi örtmeye çalışanları.

Unutun Güneşi örtmeye çalışanları

Güneşin altında hep yeşerecek DEMOKRASİ FİDANLARI…

“Önümüzde aydınlık bir yol var arkadaşlar. Treni kaçırmayalım…

Gelin yanımda durun, ne bir adım arkamda, ne bir adım önümde.

Sağ olun var olun…”

 

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

TOFD Çanakkale’yi andı

TOFD Çanakkale’yi andı

Tema Tasarım | AnatoliaWeb