reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 1 Aralık 2017 1396 Görüntüleme

Beykoz Kent Konseyi Genel Kurul İçin Toplandı

Kent Konseyi, 2017’nin ikinci genel kurul toplantısını yaptı. 

Beykoz’da kentlilik ve hemşehrilik bilincini geliştirmek, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak, sürdürülebilir kalkınma, katılım, yönetim ve yönetişim ilkelerini hayata geçirmek üzere faaliyetler yürüten Kent Konseyi, 2017’nin ikinci genel kurul toplantısını yaptı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılan program, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, Kent Konseyi üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, gönüllü üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Farklılığın zenginlini yansıtan, ilçe sakinleri için yerel yönetimde, katılımcı, demokratik bir yapının oluşturulması amacıyla çalışmalar yapan, kenti sahiplenme ve uzlaşının adresi olan Kent Konseyi düzenlediği toplantıda, yıl içinde gerçekleştirdiği çalışmalarını ve yapılacak olan etkinliklerini değerlendirdi. Slayt sunum eşliğinde faaliyet raporu okundu.

Başkan Yücel Çelikbilek, “Beykoz Kent Konseyimizin,  Diğer İlçelere Örnek Olması Anlamlı”

Kent Konseyi eski ve yeni yönetimi tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Yücel Çelikbilek: “Konseyin bir önceki çalışmaları ve bundan sonra yapacakları, bunların hepsi bir emek ürünü ve ekip çalışmasıdır. Hepinizi kutluyorum. Beykoz Kent Konseyimizin,  diğer ilçelere örnek olması çok anlamlıdır. Farkındalık yaratan çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum. Bir önceki dönemdeki Gençlik Meclisimiz ile Beykoz’un tüm liselerini dolaşmış, okullara kütüphaneler kurarak ciddi katkılar sağlamıştık. Yeni kurulan Gençlik Meclisi’ne de başarılar diliyorum. Bu şehrin şekillenmesinde söz sahibi olmanız lazım. Yetkileri iyi kullanmak, görevin hakkını vermek, iş yapan ekipleri iyi kurmak lazım. Geçmişten aldığı hız ve kazanımlarla çok daha anlamlı işlere imza atacağınıza inanıyorum.” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz: “Bağımlılıkla Mücadele Projesi’yle Beykoz’un Sesini Tüm Türkiye Duydu”

Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz yeni dönemde kıymetli çalışmalar yapacaklarını belirterek, “ İlçedeki tüm STK’ların, siyasi fikirlerin üzerinde çatı kuruluşu olan konseyimiz, Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ve siz değerli üyelerimizin desteğiyle her geçen gün hızla büyüyen bir aile olma yolunda ilerliyor. “Bağımlılıkla Mücadele” projemiz, toplanan 110 bin imzanın TBMM’ye ulaşması ve Beykoz Kent Konseyinin girişimiyle Ankara’da komisyon kurulmuştur. Beykoz’un sesini tüm Türkiye duymuştur. Bu işin mimarı ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ve tüm üyelerimize, hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Programın sonunda Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e, bir önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’na konseye verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb