reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 27 Eylül 2023 534 Görüntüleme

KELLE İBRAHİM TURNUVASINDAYARI FİNALİSTELER BELLİ OLDU

Bu sene 11.Kez düzenlenen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 9 haftalık grup müsabakaları heyecanı tamamlandı ve Yarı Final eşleşmeleri belli oldu.

Bu sene 11.Kez düzenlenen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 9 haftalık grup müsabakaları heyecanı tamamlandı ve Yarı Final eşleşmeleri belli oldu.

Grupta ilk 4 sırada yer alan takımlar çapraz eşleşme sonrasında hafta sonundaki müsabakaların heyecanını yaşamaya başladılar. Buna göre Kanlıca Masters ile Yenimahalle Masterler, Çubuklu Masters ile Çotanak Masterler Finale çıkma mücadelesi yaşayacaklar.

İkinci dörtlü grupta Merhum Halil İbrahim Soyer Anısına oynanacak Final maçı da belli oldu ve Beykoz Masterler ile Boğazın Yargıçları Masterler Takımları bu anlamlı kupaya sahip olmak için mücadeleye çıkacaklar.

ÇUBUKLU MASTERS-ÇOTANAK MASTERLER 3-1

11.Geleneksel Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında gruplarda son maçlardan birisi de Çubuklu Masters ile Çotanak Masterler arasında oynandı.

Çubuklu Masterler takımı mücadeleyi 3-1 kazanıp gelecek hafta sonunda Kelle İbrahim Turnuvasında rakibi ile bu kez Yarı Final maçında karşıya karşıya gelmeyi beklemeye başladı.

Saha : Gümüşsuyuspor Tesisleri

Çubuklu Masters : Aykut, Engin, Serkan, Ufuk, İrfan Balcı ( Selçuk ), Emre, Hayrettin, Gökhan, Erdem

Çotanak Masterler : Fatih, M.Salih, Hidayet, Gökhan Şit, Yavuz, Bülent ( Engin ), Kadir, Gökhan Makas, Aykut

Goller : Dk.6 Hidayet Makas, Dk.24 Emre Özdemir, Dk.35 Gökhan Yılmaz, Dk.43 İrfan Balcı

YENİMAHALLE MASTERLER FARKA KOŞTU 8-1

Geleneksel Kelle İbrahim Futbol Turnuvasında grup maçlarının son haftasında en gollü maç Yenimahalle Masterler ile Beykoz Masterler takımları arasında oynandı.

Eksik bir kadro ile rakibi karşısına çıkan Sarı-Siyahlı ekip ummadığı farklı bir yenilginin muhatabı olurken maç sonu oldukça üzgün idi.

Saha : Gümüşsuyuspor Tesisleri

Yenimahalle Masterler : Tuncay, Kemal, Uğur, Ahmet, Selim, Yusuf, Serkan, Mehmet, İbrahim

Beykoz Masterler : Sinan, Menderes, Birol, Hakkı, Engin, Fahri, Bahaddin, Serkan, Onur

Goller : Dk.7 Yusuf Artan, Dk.11, Dk.21,Dk.31, Dk.34, Dk.36, Dk.39 İbrahim Özdemir, Dk.13 Serkan Demir, Dk.28 Fahri Aziret

KANLICA MASTERS NAMAĞLUP BİTİRDİ 4-1

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında grup maçlarının son karşılaşmasında Kanlıca Masters ile Boğazın Yargıçları Masterler Takımları karşı karşıya geldiler.

Rakibi karşısında maça daha iyi başlayan ve golü de bulan Boğazın Yargıçları Masterler takımı ikici yarıda üst üste kalesinde gördüğü gollerin ardından sahadan üzgün ayrıldı. Kanlıca Masters Takımı ise Turnuvanın grup maçları etabın namağlup kapattı.

Saha : Gümüşsuyuspor Tesisleri

Kanlıca Masters : Burak, Mustafa Toksoy, Ceyhun, Serhat, Şahin, Özkan, İsmail Yavuz, Barış, Mehmet

Boğazın Yargıçları Masterler : Kadir, Fatih, Şerafettin, İsmail ( Melih ) , Haktan, Muhittin, İbrahim, Hakan, Sedat ( Mustafa )

Goller : Dk.4 Muhittin, Dk.22 Barış, Dk.28 ve Dk.38 Mehmet, Dk.30 İsmail

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb