reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 24.11.2017 2219 Görüntüleme

KARTAL YÜKSEKTEN UÇTU

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı olağanüstü başarılı skorlarla Türk futbolunun gururu oldu ve grup maçlarının bitmesine 1 hafta kala liderliğini garantiledi. Son maçına ülkemizin Avrupa kupalarında Fenerbahçe tarafından alınmış puan rekorunu kırmak için çıkacak, şu ana kadar yenilgisiz olduğu düşünüldüğünde bundan sonra da zor kırılacak puan rekorunu gerçekleştirecek gibi gözüyor. Şampiyonlar liginde lider olmak ne kadar zor ise mağlup olmadan lider olabilmek daha da zordur ve Beşiktaş bunu başardı.

Beşiktaş maçın ikinci yarısında oynadığı futbolla Avrupa’nın üst düzey ekipleri görüntüsündeydi ve kendinden emin, sakin ve maç kazanma arzusuyla oynadı. Her zaman itiraz ettiğim Avrupa’nın eskilerini transfer etmenin yanlışlığında Pepe ve Babel bu fikrin istisnası olmayı gerçekleştiriyorlar. Bu yabancılardan bizim ülke oyuncularının alacağı çok büyük dersler var ve başta Cenk olmak üzere Tolgay da bu yıldızlar gibi parlayacak gözüküyor.

Şenol Güneş hocayı da tebrik etmek gerekir, Milli takımımıza yarı final oynatmanın yanında Şampiyonlar liginde takımını yenilgisiz lider yapmayı başardı, tebrik ederim.

Bildiğiniz üzere spor ulusal kahramanımız Naim Süleymanoğlu vefat etti. Amerika’nın kendisine nakit olarak 10 milyon dolar ve reklam geliri olarak 100 milyon dolarlık teklifini geri çevirerek anavatanına iltica etti ve kendi gibi Bulgar mezaliminden kaçarak ülkemizde özgürlüğü tadan yoldaşlara öncü oldu. Naim Süleymanoğlu namı diğer “cep herkülü” kendi ağırlığının 3 katının fazlasını kaldıran tek halterci olarak ülkemize sayısız Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazandırdı ve sadece 33 yaşında sporu bıraktı. Yaşamı da spor gibi çok genç yaşta bıraktı, mekânı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.  

Hoşça ve esen kalın.

HÜSEYİN DEMİREL

Yorumlar

İlginizi çekebilir

KARMA EĞİTİM

KARMA EĞİTİM

Tema Tasarım | AnatoliaWeb