reklam
Ana Sayfa Eğitim, son dakika, Sür Manşet 24 Kasım 2017 1685 Görüntüleme

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Birgün Gazetesine tekzip gönderdi

Birgün Gazetesinde yayımlanan “İlçe Milli Eğitim’den Öğretmenler Günü’nde Kuran okuma etkinliği!” başlıklı habere tekzip gönderdi.

Birgün Gazetesinde yayımlanan “İlçe Milli Eğitim’den Öğretmenler Günü’nde Kuran okuma etkinliği!” başlıklı habere tekzip gönderdi.

Tekzip metninde şöyle denildi:

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçemizde; şehit, gazi ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizin ailelerinin ziyareti, günün anlam ve önemine ilişkin çeşitli yarışmalar, öğretmenlerimiz ve ailelerine yönelik olarak daha birçok etkinlik ve organizasyonumuz bulunmaktadır. Büyük bir özveriyle geleceğimizi inşa eden tüm öğretmenlerimiz için, 23 Kasım Perşembe günü 12.15’te Paşabahçe Camiinde gerçekleştirmiş olduğumuz Kur’an-ı Kerim Tilaveti de bu etkinliklerimizden bir tanesidir. Davetimize icabet edenlerin de gördüğü gibi Kur’an-ı Kerim Tilaveti için belirlemiş olduğumuz gün ve saatte emekli öğretmenimiz Kahraman Aydoğdu’nun da cenazesi kalkmıştır. Maarif ailesi olarak müsait olanların katılmasını rica ettiğimiz, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve emekli öğretmenimizin cenazesine icabet etmeyip sadece duyuru metninden hareketle kurumumuzu farklı şekilde zan altında bırakan ilgili linkteki haberi tekzip ettiğimizi bildirir, diğer etkinliklerimize de aynı ilginin doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla gösterilmesini temenni ederiz.

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Birgün Gazetesinde yayımlanan haber:

https://www.birgun.net/haber-detay/ilce-milli-egitim-den-ogretmenler-gunu-nde-kuran-okuma-etkinligi-191827.html

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb