reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Kasım 2017 1860 Görüntüleme

Emre Göç adaylığını açıkladı

Emre Göç, CHP’nin 3 Aralık’ta gerçekleşecek olan Gençlik Kolları Kongresi için başkan adayı olduğunu açıkladı.

Emre Göç, CHP’nin 3 Aralık’ta gerçekleşecek olan Gençlik Kolları Kongresi için başkan adayı olduğunu açıkladı.

Emre Göç’ün CHP Beykoz İlçe binasında adaylığını açıkladığı toplantıya, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Meclis Üyesi Aydın Düzgün ve Aydın Habil, Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç, Sancaktepe ve Çekmeköy Gençlik Kolları başkanları ve partililer katıldı.

Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Mahir Taştan, “CHP’de gençlik bir partinin ulaşabileceği kitleye en verimli şekilde ulaşmayı sağlayan unsurlardan bir tanesi. En önemli unsur genç beyinleri CHP’yle tanıştırmak.” diye konuştu.

CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkan Adayı Emre Göç adaylığıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bilindiği üzere 3 Aralık’ta gençlik kolları kongremizi gerçekleştireceğiz. Bizler bunun bir bayrak yarışı olduğunun farkındayız. Hiç bir kuvvet bizleri bölemez, bölmeye cesaret edemez. Bizler kendi hür irademiz ile kendi inandığımız ve bildiğimiz doğrularla hareket edeceğiz. Bu yol Atatürk’ün devrim yolu Cumhuriyet Halk Partisinin altı okudur.”

“Biz gençlerin sorunları toplumun sorunlarından bağımsız değildir. Sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi sorunlar gençliği yıpratmakta ve beklentilerini azaltmaktadır. Öte yandan toplumdaki demokratikleşme sürecinin yavaşlığı bizleri rahatsız etmektedir. Bizler otoriter toplum yapısını değil daha demokratik olan özgürlükçü yönetim istemekteyiz.”

” Adaylığım bir bütünün parçasıdır. Bizler sadece gençlik kollarının kademelerine değil Cumhuriyet Halk Partisini yerelde iktidar yapmaya, Beykoz’da gençlerin sorunlarına yenilikçi çözümler getirmeye ve Beykoz da farkındalık yaratmaya adayız. Bu yarışta aday olacak bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim. Adil ve umut dolu bir yarış olacağına inancım sonsuzdur.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb