reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Kültür - Sanat, son dakika, Sür Manşet 19 Kasım 2017 2849 Görüntüleme

Acarkent Musiki Derneğinin açılışı yapıldı

Acarkent Musiki Derneği için İşadamı İsmet Acar’ın tahsis ettiği yeni merkezin açılışı yapıldı.

Acarkent Musiki Derneği için İşadamı İsmet Acar’ın tahsis ettiği yeni merkezin açılışı yapıldı.

Acarkent Musiki Derneği için İşadamı İsmet Acar’ın tahsis ettiği yeni merkezin açılışını kokteylin ardından Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar ve Ayşe Tunalı Narman birlikte kurdeleyi keserek gerçekleştirdiler.

Daha sonra serbest sohbete geçildi ve TSM Sanatçısı Ayşe Tunalı Narman ve beraberindekiler kanun eşliğinde bazı eserleri seslendirdiler.

Ayrıca Ayşe Tunalı Narman açılan yeni merkezde Tiyatro Oyuncusu Abdullah Şahin’in önderliğinde tiyatro eğitimi verileceğinin müjdesini verdi.

Açılışta misafirlere seslenen İşadamı İsmet Acar, “Ayşe Hanım bu işi yıllardır çok iyi bir şekilde yürütüyor. Artık mekanı da verdim. Alt katta 350 kişilik de toplantı salonu var. Gerekli olduğunda o salonu da kullanabilecekler. Acarkent Musiki Derneğini hep birlikte sahiplenip en üst noktaya getireceğiz.” diye konuştu.

Tiyatro Oyuncusu Abdullah Şahin şu açıklamayı yaptı: “Burada sanatsever bir topluluk görmek, günümüzde böyle çağdaş, sanata sıcak bakan insanların arasında olmak beni çok mutlu ediyor. Burada bir tiyatro eğitimine başlayacağız. Yapacaksak en iyisini yapmak istiyorum. Ciddi ama eğlenceli bir çalışma yapacağız. Bu eğitimin sonunda mutlaka aranızdan profesyonel tiyatro oyuncuları çıkacak. Ben garanti ediyorum. Ekibimizle turneler de yapacağız.”

Başkan Ayşe Tunalı Narman liderliğinde 2006 yılında kurulan Acarkent Musiki Derneğinin yeni merkezinin açılış törenine Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Ayşe Tunalı Narman, İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Tiyatro Oyuncusu ve Nokta Tiyatrosu’nun kurucusu Abdullah Şahin, Neslihan Erdoğan, Yusuf Öner, Tanju Görgülü, Şükrü Yavuz, Beykozlu Giresunlular Dernek Başkanı Ali Bilir, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Avukat Ahmet Metin, CHP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Elif Çelik, CHP Beykoz eski Kadın Kolları Başkanı Gülşen Gündüz, Mali Müşavirler Odası Beyoğlu Temsilcisi Soner Çelik, Acarkent Musiki Derneği Yönetimi ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Acarkent Musiki Derneği çalışmalarına, Acarlar Mahallesi 6.Cadde Acar Vadi Evleri C Blok No:28 adresinde devam edecek.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb