reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 26.09.2017 2507 Görüntüleme

BASKETBOL GENÇLER LİGİ

Türkiye Basketbol Federasyonu gerçek anlamda basketbolda gerçekten mükemmel bir karar alarak Basketbol Gençler Liginin bu ayın sonunda başlayacağını duyurdu. Bu proje ile genç Türk basketbolcularının profesyonel hayata başlangıcı, inisiyatif kullanma özelliklerinin gelişmesi, yüksek mücadele ortamını soluma, ve en iyisi de oynama alışkanlıklarının kazanılması açısından çok yararlı olacağı kesindir, bu karaları sebebiyle basketbol federasyonunu kutlamak gereklidir.

Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe Beşiktaş derbisi oynandı, sonuçta Fenerbahçe kazandı ancak hakem kararları yöneticilerin açıklamaları ve karşılıklı suçlamalar halen devam ediyor. Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu’nun eski oyuncularının özel hayatından bahsetmesi büyük terbiyesizlikti. Maç sonu en güzeli ise teknik adamların çok fazla konuşmamasıydı ve bu da hararetin daha fazla yükselmesini engelledi. Maç esnasında bir faul pozisyonunun akabinde Beşiktaş teknik direktörü Şenol hocanın küfür sebebiyle sahadan atılması hiç hoş olmadı ve yakışmadı.

Fenerbahçe seyircisi eski futbolcusu Caner, kendini protesto ederken sınır tanımayan seyirciye tepkisi ne kadar haklı olabilirse Fenerbahçe kalecisi Kameni’nin takım arkadaşı Cenk’e ceza sahası içinde yatarken ona yardım ederken topu kaleye vurması o derece ayıptı. Quaresma ise başlı başına bir olay ve bence takımına ihanet ediyor. Hakemlerin belki de çekinmesi sonucu pek çok maçta aynı hataları yaparak sahadan atmamaları futbolcuyu bu hareketleri yapmayı alışkanlık haline getirmiş.

Ankara takımlarının ligin dibinde olmaları ise sanki değirmen gibi öğüttükleri teknik adamların bedduası gibi, buna karşılık ligimize yeni yükselen Göztepe’nin şu ana kadar aldığı neticeler ve puanlar takdire şayan gözüküyor. Galatasaray da dört nala koşmaya devam ediyor, sezon başında yerden yere vurulan takım bu haftalarda şahlanmış gibiydi. Trabzonspor ise beklide kuruluştan bu yana belki de en büyük şoku yaşadı. Maçta 3-0 öne geçen bir takım kendi sahasında 4 gol yiyerek 4-3 mağlup oluyorsa takımın teknik kadrosu ve sporcuları bu tarihi yenilginin hesabını vermek zorundadır.

Beşiktaş Şampiyonlar liginde bu hafta Leipzig ile kendi sahasında oynayacak. İlk maçta deplasmanda 3 puan alan Beşiktaş bu maçı da kazanarak grupta iddialı konuma gelecektir. Tüm dileklerimiz takımımızın bu maçta galip gelmesi içindir.

Hoşça ve esen kalın.

HÜSEYİN DEMİREL

Yorumlar

İlginizi çekebilir

KADIN

KADIN

Tema Tasarım | AnatoliaWeb