reklam reklam reklam
Ana Sayfa Gündem, Siyaset, Sür Manşet, Yaşam 1 Eylül 2017 1505 Görüntüleme

Gençlik Kolları Zafer Bayramını kutladı

CHP Beykoz Gençlik Kolları 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

İlçe binasında gerçekleştirilen kutlama törenine İlçe Başkanı Mahir Taştan rahatsızlığı sebebiyle katılamadı. 30 Ağustos Zafer Bayramı belgeselinin misafirlerle paylaşıldığı törende, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi Başkomutan olduğu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk Milletinin kahramanlık destanı olduğuna vurgu yapıldı.

Karadeniz: ‘30 Ağustos 1922 Çanakkale’den Sakarya’ya uzanan kahramanlık destanının zaferle taçlandırıldığı tarihtir’

Partililerini selamlayan İlçe Sekreteri Kemal Karadeniz şöyle konuştu: “30 Ağustos Zaferi zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlık destandır. Türk milleti Dumlupınar’da haysiyetine, şerefine ve namusuna ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağını destansı bir şekilde göstermiş ve bu vazgeçilmez değerler üzerinde asla oynanamayacağını cihana kanıtlamıştır. 30 Ağustos 1922 Çanakkale’den Sakarya’ya uzanan kahramanlık destanının zaferle taçlandırıldığı tarihtir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, Türk Milleti ve ordusuyla gerçekleştirilen Büyük Taarruz aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı zaferdir. Bugün, bağımsız bir devlet çatısı altında yaşayanlar olarak hepimiz bu zafere ve bu zaferi bize armağan edenlere çok şey borçluyuz. Şüphesiz 30 Ağustos ruhuna ve azmine bugün de büyük bir ihtiyaç vardır. Çünkü ülkemizin geleceği daha da büyük bir belirsizliğe sürüklenmektedir. İnsan haklarının gözetilmediği bir ülkede yaşıyoruz ve umudumuzu kaybetmeden her gün farklı bir mücadeleye giriyoruz. Türkiye’nin adalete ihtiyaca var. Kişisel ya da siyasi kavgalara ve intikamlara değil.”

Kemal Karadeniz sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin evrensel hukukun üstünlüğüne dayanan adalete ihtiyacı var. Bizlere yani CHP’lilere bu dönemde daha büyük görevler düşmektedir. Bu vatan için düşmanın alçakça işgalini durduran ve kanının son damlasını akıtmadan yurdunu bırakmayacağını tüm dünyaya ispatlayan başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve atalarımızın emanetine canımız pahasına sahip çıkmalıyız. Bizler bu zorlu coğrafyanın evlatları olarak zoru başarmak ve geleceğimizi dayanışma içinde kendi ellerimizle kurmak zorundayız. Bugün dünden daha fazla umutlu ve güçlüyüz. Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır. Kutlarken büyük onur duyduğumuz bu zaferi bizlere kazandıran başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyoruz.”

Kılıç: ‘Türk Milletinin emperyalist güçlere karşı kazandığı Türkiye Cumhuriyeti Tarihindeki tek büyük zaferi olan 30 Ağustos Bayramını kutluyorum’

Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç, “Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmetle anıyor; Türk Milletinin emperyalist güçlere karşı kazandığı Türkiye Cumhuriyeti Tarihindeki tek büyük zaferi olan 30 Ağustos Bayramını kutluyorum.” diye konuştu.

Göç: ‘. Şeref ve zafer yolu olan ebediyete kadar şan ve şerefle anılacak bu büyük bayramımız kutlu olsun’

Gençlik Kolları Sekreteri Emre Göç şunları ifade etti: “30 Ağustos, ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının etrafında kenetlenen milletimizin Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini attığı ve Anadolu’daki yüzlerce yıllık Türk varlığına kastedenleri bozguna uğrattığı gündür. 30 Ağustos, milletimizin vatan uğrunda sergilediği fedakarlığın ve kahramanlığın destanı olan muhteşem zaferin gurunun yaşandığı gündür. Şeref ve zafer yolu olan ebediyete kadar şan ve şerefle anılacak bu büyük bayramımız kutlu olsun.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb