Ana Sayfa Sür Manşet, Yerel Haber 15 Nisan 2026 55 Görüntüleme

Giresunlular Beykoz’da Tercihini Yaptı Hayrullah Usta Göreve Devam

Beykoz Giresunlular Derneği, 21. Olağan Genel Kurulu’nu yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kongrede mevcut Başkan Hayrullah Usta ile Metin Karadeniz arasında geçen yarışın kazananı Usta oldu.

Beykoz Giresunlular Derneği, 21. Olağan Genel Kurulu’nu yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kongrede mevcut Başkan Hayrullah Usta ile Metin Karadeniz arasında geçen yarışın kazananı Usta oldu.Beykoz Belediyesi’ne ait Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kongreye, ilçe siyasetinden ve sivil toplumdan çok sayıda isim katıldı. Divan başkanlığını Ali Bilir üstlenirken, katip üyeliklerini Zafer Sağır, Rahman Emanet ve Saliha Zurnacı Önen yaptı.Kongreye İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, , CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Gökcan, Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Altun ve Burak Karaçam, KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, BEYMEZ Başkanı Erdal Öztürk, Beykoz Belediye Meclis üyeleri Melih Karakaya, Bilgehan Murat Miniç, çok sayıda STK Temsilcisi ve mahalle muhtarı katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından adaylar delegelere hitap ederek birlik ve dayanışma mesajları verdi. Toplam 435 delegenin oy kullandığı seçimde 4 oy geçersiz sayıldı. Yapılan oylama sonucunda Hayrullah Usta 248 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Metin Karadeniz 183 oyda kaldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından konuşan Metin Karadeniz, kongrenin demokratik bir ortamda gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni yönetime başarılar diledi.Üçüncü kez başkanlığa seçilen Hayrullah Usta ise yaptığı teşekkür konuşmasında kazananın Giresunlular olduğunu vurguladı ve rakibi Karadeniz’e teşekkür etti.

Kongrede ayrıca, dernek binasının kazandırılmasında önemli katkıları bulunan Murat Aydın üst kurul delegesi olarak seçildi.

Yeni dönemde görev yapacak yönetim, denetleme kurulu ve üst kurul delegeleri de belirlenirken, derneğin önümüzdeki süreçte Giresun kültürünü yaşatma ve dayanışmayı güçlendirme çalışmalarına devam edeceği ifade edildi.Beykoz Giresunlular Derneği’nin yeni Yönetimi ve diğer kurulları şu isimlerden oluştu:

Hayrullah Usta, Ahmet Okumuş, Aşkın Dündar, Aziz Özcan, Coşkun Türk, Damla Sezer, Fahri Yeşilbaş, Fuat Alarçin, Gönül Gülten, Hacer Ay Turan, Halis Demir, Hasan Dönmez, Hasibe Abanoz, Hatice Öztürk Cebeci, Hurşit Ak, Hüseyin Zurnacı, İsmail Beyaz, Meryem Çakır, Muzaffer Hıdır, Nermin Keresteci, Şeref Taş, Şükrü Yavuz, Zeki Şahin

Denetleme Kurulu:

Fuat Kuş, Remzi Coşkun, Aydın Öztürk

Üst Kurul Delegeleri:

Murat Aydın, Hasan Karakaya, Coşkun Türk, Hüseyin Zurnacı, Fuat Alarçın, Aydın Öztürk, Mehmet Öncü, Rahman Emanet, Salim Öztürk, Fuat Kuş, Ali Bilir, Hüseyin Kuruderi, Mustafa Öztürk

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb