AYEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Beykoz’un bazı mahallelerinde 13 ve 14 Kasım 2025 tarihlerinde planlı elektrik kesintileri yapılacağını duyurdu.
Buna göre, kesinti uygulanacak bölgeler ve saatler şu şekilde açıklandı:
13 Kasım 2025 Perşembe
Örnekköy Mahallesi: 09.30 – 15.30 saatleri arasında 3 Nisan, Tepe Parla, Manav Çıkmazı, Çırçır, Rana Çıkmazı, Hami, Atik Çıkmazı, Cebir, Beylik Çıkmazı ve Derinkuyu Çıkmazı sokaklarında,
Çubuklu Mahallesi: 10.00 – 14.30 saatleri arasında Hıdiv Kasrı Caddesi’nde,
Çubuklu Mahallesi: 10.00 – 16.00 saatleri arasında Fırın, İdrak Çıkmazı, Kireçocağı, Hürmet Çıkmazı, Söğütlü Çıkmazı, Karayel, Ateş Çiçeği Çıkmazı, Çakmak Çıkmazı, Şirin Çıkmazı, Nazım Tur, Turunç Çıkmazı, Tur, Çardak, Yağmur ve Yazıcısuyuf sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak.
14 Kasım 2025 Cuma
Çubuklu Mahallesi: 10.00 – 18.30 saatleri arasında Orhan Veli Kanık, Engürü Bağı, Deniz Yolu Çıkmazı, Çayocağı, Platin Çıkmazı, Meşe ve Sancak sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.
AYEDAŞ, kesintilerin planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceğini ve çalışmaların tamamlanmasının ardından elektrik arzının yeniden sağlanacağını bildirdi.