Ana Sayfa Gündem, Sür Manşet 11 Eylül 2025 837 Görüntüleme

Köseler’den Cezaevinden Mesaj: “Beykoz Halkı Bunu Affetmeyecek”

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, CHP’li meclis üyelerine bir mektup gönderdi.

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, CHP’li meclis üyelerine bir mektup gönderdi.

Beykoz’da yaşanan istifaların ardından derin bir üzüntüyle gelişmeleri takip ettiğini belirten Köseler, şu ifadeleri kullandı:

“Seçim sürecinde sizlerin ve inanan bir avuç insanın desteği ile omuz omuza canla başla mücadele ederek kazandığımız Beykoz bugün yaşananları asla hak etmiyor. Ancak inanıyorum ki bu zorlu günleri dayanışma, birlik ve beraberlik içinde hep birlikte aşacağız.”

“Başka Partiye Pazarlıkla Geçmeleri Unutulmayacak”

CHP’den istifa eden Başkan Vekili ve meclis üyelerinin, Beykoz’a ve Beykozlulara sorumluluk bilinciyle meclis üyeliğinden de istifa etmeleri gerektiğini vurgulayan Köseler, şunları kaydetti:

“CHP listesinden Beykoz halkının helal oylarıyla seçilerek belediye meclisine giren bu şahsiyetlerin başka bir partiye pazarlıkla (kapalı kapılar ardında) geçmeleri, kurulan kumpasa iştirak etmeleri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Beykoz halkı bunu ve bu şahsiyetleri affetmeyecektir.”

“Bugün Kenetlenme Zamanı”

Mektubunun devamında birlik ve beraberlik çağrısı yapan Köseler şu mesajı verdi:

“Bugün artık her zamankinden daha çok kenetlenme ve birlik olma zamanıdır. Beykoz için onurlu mücadelesini sürdüren her birinizin hem kalben, hem de ruhen yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Bu günler de geçecek, Beykoz’un çocukları Beykoz’a hizmet etmeye devam edecek.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb