Beykoz Muhtarlar Derneği, ilçedeki dört okulda öğrenim gören öğrencilere kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri dağıttı.
Etkinliğe Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengiz Turaman, dernek yönetimi ve ziyaret edilen okulların mahalle muhtarları katıldı. Öğrencilere verilen hediyeler arasında suluboya, oyun hamuru, pastel boya ve resim defteri gibi eğitim materyallerinin yer aldığı geniş kapsamlı paketler bulunuyordu.
Beykoz Muhtarlar Derneği’ne ziyarette Anadolu Feneri Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çiftçi, Örnekköy Mahalle Muhtarı Talip Güney, Soğuksu Mahalle Muhtarı Muammer Aydınoğlu ve Zerzavat Mahalle Muhtarı Gökhan Akat da eşlik etti.
Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengiz Turaman, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın eğitimine küçük de olsa katkı sunmak, onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Muhtarlar olarak her zaman öğrencilerimizin ve okullarımızın yanında olacağız” dedi.
Öğrencilere moral vermek ve eğitim hayatlarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, okul yönetimi ve veliler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Beykoz Muhtarlar Derneği’nden Öğrencilere Kırtasiye Hediyesi
Yorumlar
Benzer Haberler
-
BEYKOZ BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÖZEL ÖZ SAVUNMA EĞİTİMİ
-
BEYKOZ ATLETİK SK GENÇ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI DİNAMO SK’YI 3-0 MAĞLUP ETTİ
-
BEYKOZ BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
-
Beykoz Belediyesi Şok Hizmet Kapsamında Gümüşsuyu’nda
-
Beykoz’da Baltalı Şok: Dede ve Torunu İnternet Kablolarını Kesti
-
ŞAHLANIŞ FİKRİYATI: SİYASETİN KİRLENEN ZEMİNİNDE DEĞER MERKEZLİ BİR DİRİLİŞ ARAYIŞI
-
Drone Havalandı, Ceza Yağdı: Beykoz’da Hatalı Parka 53 Bin Lira Ceza
-
Gürzel’den Dernekler Birliği’ne İş Birliği Ziyareti
-
Paşabahçe U19, Gölcük Deplasmanından 3-0’lık Mağlubiyetle Döndü
-
Beykoz’da Bir Kafe Hakkında Şikâyet Üzerine İBB İşlem Başlattı
-
Beykoz Belediyesi Erişilebilir Yaşam Merkezi Öğrencileri: “Birlikte Aşalım Tüm Engelleri!”
-
Beykoz Belediyesi Şirketlerinde İmza Süreci Tamamlanamadı