reklam reklam
Ana Sayfa Sağlık, Sür Manşet 17 Mayıs 2024 1761 Görüntüleme

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Haftası kutlandı

Florence Nightingale'in doğum günü olan 12- 18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi Yönetimi bir program organize etti.

Florence Nightingale’in doğum günü olan 12- 18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi Yönetimi bir program organize etti.Türkiye’de 1964 yılından itibaren kutlama programına giren Hemşireler Haftası, Beykoz Devlet Hastanesi personeli tarafından Çavuşbaşı Kasrında kutlandı.Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu’nun eşi Münibe Erdoğdu ile birlikte katıldığı programa Başhekim Yardımcıları Numan Gündüz ve Ömer Muharrem Yağcıoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Aydan Dündar, İdari Hizmetler Müdürü Mustafa Yılmaz, müdür yardımcıları Emel Öztürk, Fahri Aziret ve Mehmet Özgül’ün yanı sıra 250 dolayında personel katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakim Hizmetleri Müdiresi Aydan Dündar, övgüyle söz ettiği meslektaşlarının hemşireler haftasını kutlayarak, daha iyi şartlarda çalışacakları günlerin geleceğine inandıklarını kaydetti.

Konuklarına katılımları nedeniyle teşekkür eden Bayan Dündar, 12 – 18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan hemşireler haftası nedeniyle meslektaşlarının güzel bir gece yaşamaları, gelecekte anlatabilmek adına güzel anıları olmasını istediklerini söyledi.Beykoz Devlet Hastanesi Başhekim Op. Dr. Süleyman Erdoğdu’da konuşmasında, hemşireler Haftası’nı kutlayarak, konuklara katılımları nedeniyle teşekkür etti. Erdoğdu, hekimlerinde hemşireler haftası kutlamasına katılmalarının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.Renkli görüntülerin yaşandığı gecenin sunumunu yine hastane personeli olan Turgay Topkar ve  Melek Tecirli yaptı. Gecede ayrıca, hemşireler adına Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Aydan Dündar’a çiçek verildi.Hastane İdari personelinin yapmış olduğu çekilişlerle kazanan talihlilere altın ve çeşitli hediyeler verilirken, hemşireler balona iğne batırarak enjeksiyon yapma konusunda da hünerlerini sergiledi. Balona iğne batırarak hünerlerin sergilendiği yarışmada heyecanlı anlar yaşanırken, birinci olan hemşireye çeyrek altın verildi.Gecenin finalinde ise hemşireler yöresel halk oyunlarıyla ter dökerken, günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb