reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 2 Şubat 2024 264 Görüntüleme

Erdal Öztürk annesi için son görevini yerine getirdi

Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ) Başkanı Erdal Öztürk’ün annesi Saniye Öztürk vefat etti.

Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ) Başkanı Erdal Öztürk’ün annesi Saniye Öztürk vefat etti.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle daha önce tedavi gören 91 yaşındaki Saniye Öztürk’ün için Gümuşsuyu Mahallesi Merkez Camii’nde Cuma namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Oldukça kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze namazında Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın en ön sırada saf tuttu.

Namaz öncesi cami kapısında taziyeleri kabul eden Erdal Öztürk’e başsağlığı dileyenler arasında çok sayıda siyasi, iş adamı ve STK temsilcisi vardı.CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Beykoz Belediyesi CHP Belediye Başkan Aday Adayları Alaattin Köseler, Tuncay Tolga Özçakmak, Aydın Düzgün, Mehmet Akif Hamzaçebi, Remzi Şen, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Polis Koruma Derneği Başkan Birzat Mermer, Deva Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz ve İHH Beykoz Temsilcisi Ekrem Tuncer, Erdal Öztürk’e taziyelerini ileten isimler arasında yer aldı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın cenazeye gelişinde, en on safta yer alan CHP Beykoz Belediye Başkan Aday adayları ile tek tek tokalaşarak selam verdi.

Cami imamı, Erdal Öztürk’ün merhume annesi Saniye Öztürk için cemaatten helallik istedi. Hep bir ağızdan merhume Saniye Öztürk’ü iyi bir insan olarak bildiklerini söyleyen ve haklarını helal eden cemaat merhume için, imamın talebi üzerine Fatiha Süresini okudu.

Namaz sonrası Merhume Saniye Öztürk sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Merhume Saniye Öztürk daha sonra cenaze aracı ile ebediyete uğurlanmak üzere aile kabristanlığına nakledildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb