Beykoz Belediyesi tarafından ‘Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla AKDEM’de eğitim gören engelli çocuk ve gençler için etkinlik düzenlendi.
Beykoz Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen AKDEM bünyesinde eğitim alan engelli çocuk ve gençler için Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte müzik, piyano ve şiir dinletisi, halk oyunları, Hacivat ve Karagöz oyunu ile çocuklar yeteneklerini sergiledi.
Etkinlik sonrası açıklamada bulunan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören,” Bu projeleri hayata geçirirken sevgi, emek, çaba ama özellikle siz ailelerin çocuklarınızı emanet ederek getirmenizden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü’nde ben farkındalık diyorum. Çünkü farkındalıklarımızı biz muhteşem yeteneklere dönüştürebiliyoruz. Engel hiçbir yerde yok. Hele çocuklarımızda engel hiç yok. Yeter ki onlar bir şeyler yapmak istesin” dedi.

DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Beykoz Belediyesi’nden Dünya Engelliler Günü Etkinliği
Yorumlar
Benzer Haberler
-
BEYKOZ BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÖZEL ÖZ SAVUNMA EĞİTİMİ
-
BEYKOZ ATLETİK SK GENÇ KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI DİNAMO SK’YI 3-0 MAĞLUP ETTİ
-
BEYKOZ BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
-
Beykoz Belediyesi Şok Hizmet Kapsamında Gümüşsuyu’nda
-
Beykoz’da Baltalı Şok: Dede ve Torunu İnternet Kablolarını Kesti
-
ŞAHLANIŞ FİKRİYATI: SİYASETİN KİRLENEN ZEMİNİNDE DEĞER MERKEZLİ BİR DİRİLİŞ ARAYIŞI
-
Drone Havalandı, Ceza Yağdı: Beykoz’da Hatalı Parka 53 Bin Lira Ceza
-
Gürzel’den Dernekler Birliği’ne İş Birliği Ziyareti
-
Paşabahçe U19, Gölcük Deplasmanından 3-0’lık Mağlubiyetle Döndü
-
Beykoz’da Bir Kafe Hakkında Şikâyet Üzerine İBB İşlem Başlattı
-
Beykoz Belediyesi Erişilebilir Yaşam Merkezi Öğrencileri: “Birlikte Aşalım Tüm Engelleri!”
-
Beykoz Belediyesi Şirketlerinde İmza Süreci Tamamlanamadı