reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 25 Kasım 2023 740 Görüntüleme

Beykoz’un 2. ve 3. Etap İmar Planları İBB’de Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Beykoz’un 2. ve 3. Etap 1/1000’lik imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilerek askıya çıktı.

Beykoz’un 2. ve 3. Etap 1/1000’lik imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilerek askıya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı toplantısında 2. ve 3. Etap İmar Planlarını içeren İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu da oylamaya sunuldu.

Beykoz’un çok sayıda mahallesini kapsama alanına alan 1/1000 Ölçekli Beykoz Boğaziçi Alanı Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı 2 ve 3. Etap planları oy birliğiyle İBB Meclisi’nde kabul edildi.

Yenimahalle, Kavacık, Göztepe, Göksu, Anadolu Hisarı, Çubuklu, Kanlıca Mahallesi, Merkez, Anadolu Feneri, Poyrazköy, Kaynarca, Dereseki, Tokatköy, Akbaba, Çamlıbahçe, Ortaçeşme, Yalıköy ve Anadolu Kavağı Mahalleleri’nin bir kısmını kapsayan planlar onaylanarak askıya çıktı.HAYIRLI OLSUN BEYKOZ

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “1/1000 Ölçekli Beykoz Boğaziçi Alanı Geri görünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı 2 ve 3. Etap planları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisimizde verdiğimiz destekle oy birliğiyle kabul edilerek askıya çıktı. Beykozlu vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb