reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 27 Eylül 2023 2988 Görüntüleme

GURUR YAŞATAN SULTANLAR

2024 Paris Olimpiyat elemelerinde gurubunda içlerinde Brezilya ve ev sahibi Japonya’nın da bulunduğu 7 takımın tamamını yenerek namağlup sayımızı 22 maçta 22 ye çıkaran filenin sultanları hem olimpiyat vizesini aldı hem de 2024 Mayıs ayına kadar dünya 1.nci sırasında olmayı da garantilediler. Şu anda yeni ve kazanılmamış tek hedefimiz “Olimpiyat Şampiyonluğu”, onun da gerçekleşeceğine kalpten inanıyorum.

Milletler Ligi şampiyonluğu, ardından Avrupa şampiyonluğu ve son olarak Olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanlarının yaşattığı gurur için; başta Ali Koç’un önermesiyle Melisa Vargas’ı kısa sürede vatandaşlığını gerçekleştirerek ülkemize kazandıran ayrıca dünya voleybolunun en genç antrenörlerinden olan Daniele Santarelli’yi ikna edip getiren Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere bütün takım oyuncularına ve yönetici gurubuna, takımın maçlara sağlıklı çıkabilmesi için emek veren her bir milli takım çalışanına bütün yaz dönemi içinde ülkemize ve bu ülkeyi sevenlere yaşattığınız her şey için teşekkür ediyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu milli takımın başına Vincenzo Montalla’yı getirdi ve bu yüzden tepkiler bitmiyor. Montella’nın çalıştırıcı geçmişine bakarsanız giden Alman hocadan hiçbir farkı yok.  Avrupa Şampiyonası elemelerinin bitmesine 3 maç kala Alman hocaya milyonlarca euro tazminat ödeyen bu sıkıntılı dönemde ülke parasını çarçur eden Türkiye Futbol Federasyonuna yazıklar olsun. Eğer elemelerden başarısız sonuç alınırsa yeni gelen yabancı hocaya da birkaç milyon Euro tazminat verilip gönderilir. Milli takımın başına elle tutulan başarılılara sahip bir hoca getirmek zor mu, birazcık Voleybol Federasyonundan örnek alıp ona göre hoca seçseniz ne olur.

Galatasaray Yönetim Kurulu’nda muhasip üye olarak görev yapan Levent Yaz, bir açıklama yaparak istifa etti. “Bazı şirketlerimizin kulüp yönetimine bütçesini sunmaktan ve önemli konularda açıklamalar yapmaktan imtina etmeleri istifa kararı almamda etkin olmuştur. Sportif başarının parlak ışığı gözlerimizi körleştirmemelidir. Galatasaray bir kişi, grup ya da oluşuma değil Galatasaraylılara aittir. Yönetimler, Galatasaraylılar adına emanetçi olduklarını unutmamalıdır ve bu durumu içselleştirmelidir. İhtirasların, yöneticilik vasfının önüne geçmesine engel olunmalıdır” ifadelerini kullandı. Bekleyip görelim neler olacak. Hoşça kalınız.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb