reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 31 Temmuz 2023 881 Görüntüleme

Milletvekili Murat Kurum Beykoz’da ziyaretlerde bulundu

Önceki dönem Çevre Bakanı Murat Kurum Milletvekili olarak Beykoz'u ilk kez ziyaret etti. Kurum ile Çavuşbaşı'ndaki okul arazisi konusu da konuşuldu.

Önceki dönem Çevre Bakanı Murat Kurum Milletvekili olarak Beykoz’u ilk kez ziyaret etti. Kurum ile Çavuşbaşı’ndaki okul arazisi konusu da konuşuldu.

Mayıs ayındaki seçimlerde İstanbul Milletvekili seçilen önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.Anadolu Feneri, Kaynarca ve Poyrazköy’de vatandaşlarla da buluşan Murat Kurum, burada problemleri dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.

Ziyaret sırasında Beykoz’un yöneticileri ve muhtarlarla da buluşan Kurum ile Çavuşbaşı’ndaki okul arazisi konusu da konuşuldu.Kurum, konuya kısa sürede çözüm üretileceğini ve vatandaşların mağdur olmaması için gayret gösterileceğinin altını çizdi.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, yeni dönemde İstanbul Milletvekilimiz Murat Kurum’u Beykoz’umuzda ağırlıyoruz. Geçtiğimiz hafta yaşadığımız yangın afeti nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletmek için Poyrazköylü hemşerilerimizle bir araya geldik, şirin mahallemizi daha da güzelleştirecek çalışmalara dair istişarelerde bulunduk. Sn. Vekilimize Beykoz’umuza gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kurum’a AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları ve muhtarlar eşlik etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb