reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 28 Mayıs 2023 756 Görüntüleme

Beykoz Alperenler Derneği Kılıçdaroğlu’nu Destekleyecek

Başkanlığını daha önce BBP Beykoz İlçe Başkanlığı ve BBP Milletvekili adayı olan Özer Güneş’in yapmış olduğu Alperenler Derneği’nden 2. tur seçimler için açıklama geldi.

Başkanlığını daha önce BBP Beykoz İlçe Başkanlığı ve BBP Milletvekili adayı olan Özer Güneş’in yapmış olduğu Alperenler Derneği’nden 2. tur seçimler için açıklama geldi.

Beykoz’da Alperenler Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için ‘Şimdi karar ve hesap sorma zamanı’ başlığıyla bir açıklama yayınladı.

2017 senesinde yapılan referandumda Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’nin şaibeli ‘evet’ kararına karşı ‘hayır’ dedikleri için feshedilen BBP Beykoz İlçe teşkilatı mensuplarının faaliyetlerini sürdürdüğü Alperenler Derneği; Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek açıklaması yaptı.

Alperenler Derneği’nden ‘şimdi karar ve hesap sorma zamanı’ başlığı ile yapılan açıklamada dernek başkanı Özer Güneş;

“Seçim sürecinde Ak Partililerin ve iktidar nimetlerinden nemalanma peşinde olan eski dava arkadaşlarımızın psikolojik baskılarına ve her türlü dezenformasyona karşı eğilmeden bükülmeden tavır alan adam gibi duruş ortaya koyan Alperenler Derneğimize, kıymetli dava arkadaşlarımıza bu Muhsin’ce duruşlarından dolayı Alperenler Dernek Başkanı olarak teşekkür ederim.

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, tarafımız ve desteğimiz Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu suikast davasının takipçisi olacağının ve Sinan Ateş’in katillerini bulacağının sözünü veren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nadır.” diyerek Zafer Partisi, Adalet Partisi ve Turan Hareketi’nin desteklediği Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için desteklerini açıkladı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb