reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Mart 2023 500 Görüntüleme

Deva Partili Şenol Korkmaz Beykoz’dan Aday Adayı Oldu

Deva Partisi Beykoz İlçe Kurucusu olan Şenol Korkmaz 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı.

Deva Partisi Beykoz İlçe Kurucusu olan Şenol Korkmaz 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı.

Yapmış olduğu yazılı açıklama ile seçim çalışmalarına başladığını ifade eden Korkmaz, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelere sabır dilerken, “Allah memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Türkiye onlarca sorunla karşı karşıyadır

Siyasete, ülkenin içinde bulunduğu durumdan kaynaklı, sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini ve gelecek nesillere karşı bir borç olduğunu düşünerek adım attığını söyleyen Korkmaz, Türkiye’nin demokrasi, hukuk, eğitim, çevre, adalet, ekonomi gibi onlarca sorunla karşı karşıya bulunduğunu ve bu sorunların ortak akıl ve istişare kültürüyle çözüme kavuşturulabileceğini söyledi.Liyakatli siyaset

Bu sorunların çözümüne yönelik liyakatli siyaseti ön plana çıkardığını söylediği Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile yol yürümek ve içinde bulunduğu harekete bir damla olabilmek için Deva partisini tercih ettiğini söyleyen Şenol Korkmaz, “Bizler hukukun üstünlüğünün yeniden tesis edildiği, yolsuzluk, yoksulluk ve yasakların yerine özgürlük, liyakat ve bolluğun hakim kılındığı bir Türkiye’yi yeniden inşa edebilme hayaliyle bu yola çıktık” şeklinde konuştu.

Şenol Korkmaz şöyle devam etti: Ben Genelde Türkiye’nin, yerelde ise Beykoz’un sorunlarına çözüm aramayı kendime görev olarak gördüğüm için partimizden 1. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylık başvurumu yaptım.

Ekonomik sorunların Beykoz’a etkisi daha büyük

Özellikle gelir dağılımındaki adaletsizliğin zirvelere ulaşması, Beykoz gibi iş imkanları kısıtlı ilçelerde daha şiddetli hissediliyor. Örneğin ülkedeki yüksek enflasyonun neden olduğu kira artışları ilçemizde yüksek şiddette hissediliyor. Merkezi olmayan mahallelerimizde bile bugün kira fiyatları astronomik rakamlara ulaşmıştır.Beykoz’da önemli tespitler yaptık

Beykoz’da teşkilatımızın kurulduğu günden beri İlçe Başkanımız Hikmet Baki ile birlikte çalmadık kapı, görüşülmedik STK ve dernek bırakmazken, geçmişten gelen belli başlı problemlerin yanı sıra ülkemizin içinde bulunduğu güncel sorunların da eklenmesiyle Beykoz’da birçok problemle karşı karşıya olduğumuza yönelik önemli tespitler yaptık.

Beykoz’da öğrenciler için yurt sorunu var

Beykoz’da açılan üniversitelere karşın öğrenci talebini karşılamanın imkânsız olduğunu bildiğimiz bir yurt sorunu ile de karşı karşıyayız. Öğrenci yurt kapasitelerinin düşük olması Beykoz’da ev taleplerinin zorunlu olarak artmasında yol açarken, fiyatlar üzerinde de etken oluyor.

Bu sorun özelinde, yerel belediye imkânlarıyla yurt sorununun çözülmesi çok doğru bir yaklaşım olmazken, meseleye bu çerçeveden baktığınız zaman Ankara’da Beykoz’u temsilen birilerinin bulunması öne arz ediyor.

Beykoz’da hastane beklentisi

Ciddi bir istihdam alanı eksikliği, yaş ortalaması yüksek bir ilçe olmamız sebebiyle hastaneye olan talep fazlalığı ve eldeki hastanelerin taleplere kısa sürede cevap verememesi, ulaşım ağları çeşitliğinin az olması gibi temel birçok problemimiz var.

İlçe olarak Meclise çok vekil gönderebilen ve Ankara’da sorunların sıcak tutulmasını sağlayabilen bir bölge değiliz. İnşallah önümüzde seçimde bu makus tarihimizi de yenerek meclise gider ve buradan vekil arkadaşlarımızla birlikte İlçemizin sorunlarının çözümü için mücadelemizi veririz.

Seçimi kazanmalıyız

Ancak unutmamız gereken bir gerçek var ki önce içinde bulunduğumuz büyük yangını söndürmemiz gerekiyor. Bizler bu büyük yangını söndürebilmek amacıyla var gücümüzle çalışmalı ve demokratik normlara dönüşü tesis edebilmek için önümüzdeki seçimi kazanmalıyız.

Genel Merkezimiz, sağlıktan eğitime, ekonomiden çevreye, hukuktan üniversitelere kadar 22 ayrı başlık altında onlarca maddeye sahip eylem planlarımızı hazır bekletmektedir.

Türkiye’de olduğu gibi Beykoz’da da bu çalışmaların, verilen emeklerin ve tavrıyla, duruşuyla, demokratik değerlere bağlılığı ile Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ve DEVA partisinin ciddi bir teveccühle karşılaşacağına gönülden inanıyorum.Kemal Kılıçdaroğlu’nu tebrik ediyorum

Bununla birlikte millet ittifakımızın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu’nu tebrik ediyorum. Umarım aydınlık bir Türkiye’yi hep birlikte inşa ederiz.

Beykoz’da ikamet eden seçmenlerimize aday olmam halinde Beykoz için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz verirken, bir oy Kemal Beye Bir oy DEVA Partisine diyerek tüm Beykozlu hemşerilerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Şenol Korkmaz kimdir?

1997 Yılında Beykoz’da doğdu. Aslen Ardahanlı olan Korkmaz, ilkokulu Almanya’nın Bielefeld şehrinde, Orta ve lise eğitimini Beykoz’da tamamladı.

Lisans öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret ve İşletme Fakültesinde gören Şenol Korkmaz, üniversite öğrenimimden sonra iş hayatına atıldı. 18 Yıl özel bir denetim şirketinde vergi denetçisi ve çeşitli firmalarda muhasebe müdürü olarak çalıştıktan sonra halihazırda mali müşavirlik hizmetini serbest olarak sürdürmekle birlikte, uluslararası ve yerli şirketlerde muhasebe müdürlüğü, finans koordinatörlüğü ve finansal konularda danışmanlık hizmetleri vermektedir.

İş hayatı dışında çeşitli STK ve derneklerde yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeliklerinde bulunan Şenol Korkmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Siyasi hayatına DEVA Partisi Beykoz İlçe Teşkilatında kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başlayan Korkmaz, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevini yürüttü.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb