reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 26 Şubat 2023 624 Görüntüleme

İYİ Parti Beykoz: “Parti ayırmaksızın halkımızın alın terinin üzerine çökülmesine isyan ettik.”

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Tokatköy Kentsel dönüşümü ile ilgili bazı yerel ve ulusal gazetelerde çıkan haberlere cevaben basın açıklaması yaptı. İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.:

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Tokatköy Kentsel dönüşümü ile ilgili bazı yerel ve ulusal gazetelerde çıkan haberlere cevaben basın açıklaması yaptı. İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.:

Saygıdeğer Beykozlular ve İstanbullular;

AKP hükümetinin ve yağmacı ortaklarının bir kara propaganda aracı haline gelen bazı yerel ve ulusal “sözde” medya mensuplarının mürekkeplerinden akan zehirden kıymetli vatandaşlarımızın etkilenmemesi için bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyoruz.

Müzik kutuları gibi içine para attıkça çalışan ve parayı atan el ne gösterdiyse onu öten saygıdan ve meslek onurundan yoksun sözde medya mensuplarının iddiasına göre, bu ülkeye ve insanına aşkla yola çıkmış İYİ Parti’nin Beykoz İlçe Teşkilatı, Tokatköy’de yapılması istenen “rantsal dönüşüm” hamlesine karşı çıkmış ve insanımızın daha güçlü evlerde oturmasına engel olmuştur!

Gelin biz sizlere en doğrusunu ve halkımızın gerçeğini paylaşalım!

Demokrasinin dördüncü kuvveti olarak halkı ve kamuoyunu bilgilendirmesi ve demokrasi işleyişinin adeta bir gözcüsü olması beklenen medyamızın büyük bir bölümünü adeta bir kara propaganda aygıtına dönüştüren AKP hükümeti ve zihniyeti, kuşkusuz depremdeki ölümlerin tek sorumlusu oldukları gerçeğini örtmek için sinsi bir planı devreye koymuştur.

Depremzedesine çadır ve tuvalet götürmekten aciz AKP Hükümeti, ülke çapında başlattıkları ve adını “sözde” kentsel dönüşüm koydukları ama özde tümüyle kendi yandaşlarını zengin etmek ve halkın alın terinin üzerine çökmek için kurguladıkları “rantsal dönüşüm” hamlelerine haklı olarak yapılmış tüm itirazları alçakça bir iftira kampanyasına dönüştürmeye başlamıştır.

AKP hükümeti ve yağmacı ortaklarının “rantsal dönüşüm” hamlelerinden biri de Beykoz, Tokatköy’de yaşanmıştır. Birçoğu AKP’ye oy veren ve Başkan Murat Aydın’ın seçilmesinde önemli etkisi bulunan semt sakinlerinin en başından beri yanında durduk ve İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, parti ayırmaksızın halkımızın alın terinin üzerine çökülmesine isyan ettik.

Ne acı ki sadece bize değil; kendi vatandaşına ve hatta kendi partisine oy vermiş seçmenine dahi: “vatan haini, fetöcü” diyebilecek kadar gözünü para bürümüş bu yağmacı zihniyetle mücadele etmek zorunda kaldık.

Bu acımasız yağmacı zihniyet, daha sabah ezanı vaktinde vatandaşlarımızın evlerinin üzerine çökmüş ve vatandaşlarımızı daha güneş doğmadan evlerinden etmiştir.

Beykoz Belediyesi, Tokatköy 487 ada, 3 parselde vatandaşın gönül rızası olmadan, tehditvari bir şekilde gönderdikleri tebligat ile vatandaşların imzalarını almış ve ilgili bakanlığa: “Beykozlular projeyi destekliyor, 3’te 2’si imza attı” diyerek alenen yalan söylemiştir.

Sadece Beykozlular değil; aklı başında hiçbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, depreme daha dirençli bir evde oturmayı reddetmez; engellemez. Ancak tüm dünya bilir ki hiçbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, kendi toprağının üzerine çökülmesini de kabul etmez. Hiçbir yağmacı bu ülkede barınamaz!

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı ve bu ülkeye gönülden aşık kadrolar olarak bu yağmacı zihniyete karşı her daim milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Beykoz’umuzun ve Beykozluların layık olduğu şekilde yönetilmelerini temin etmek için gecemize gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Kentsel dönüşüm adı altında, halkımızın alın terinin üzerine çökülmesini hiçbir şekilde kabul etmeyecek ve adaletten hiçbir surette şaşmayacağız.

Saygıdeğer Türk Halkı;

Yandaşını zengin etmekten ve enkaz altında kalan o gariban vatandaşlarımızın acısını yüreğinde hissetmeyip rantsal dönüşüm ile yağma planları yapmaktan başka bir şey düşünmeyen bu karanlık zihniyetin yok olmasına çok az kaldı…

Maraş depremlerinde, gözü yaşlı insanına tuvalet ve çadır götürmekten aciz hükümetin parayla çalışan sözde medya organlarının artık milletin nezdinde en ufak bir karşılığı kalmamıştır.

Millet, sabırsızlıkla önüne koyulacak sandığı ve demokratik hamlesini beklemektedir. Kendi yandaşını zengin etmekten başka gözü hiçbir şey görmeyen acımasız ve vicdansız hükümetin ve yağmacı ortaklarının tüm planlarını bozmak için her gün hakaret ve ithamlara maruz kalan kıymetli milletimiz gün saymaktadır.

Hiç kuşkusuz, hepimizin derin bir nefes alacağı o aydınlık günler çok yakındır…

Kamuoyuna saygılarımızla…

İYİ PARTİ BEYKOZ İLÇE BAŞKANLIĞI

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb