reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 20 Şubat 2023 591 Görüntüleme

Beykoz Müftülüğü Depremzedeler İçin Yardım Topladı

Beykoz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Beykoz Şubesi'nin düzenlediği kampanyayla depremzedeler için 1 milyon 125 bin lira yardım toplandı.

Beykoz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Beykoz Şubesi’nin düzenlediği kampanyayla depremzedeler için 1 milyon 125 bin lira yardım toplandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor.

Bu kapsamda Beykoz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Beykoz Şubesi’nin başlatmış olduğu yardım kampanyasında depremzedeler için 1 milyon 25 bin lira nakdi yardım toplandı.

Beykoz Müftüsü Ali Efe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teşekkürler Beykoz. Beykoz Müftülüğümüz aracılığı ile depremzede kardeşlerimize 1 milyon 125 bin lira nakdi yardım Afad’ın depremle ilgili hesabına yatılarak ulaştırılmıştır. Ayni yardımlarda katkılarımız devam etmektedir. Tüm Beykozlu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.Beykoz’un din görevlileri deprem bölgesinde

Beykoz Müftülüğü’ne bağlı din görevlileri deprem bölgesinde yardım çalışmalarına ve din hizmetlerine destek veriyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Beykoz Müftülüğü de depremden etkilenen bölgelerdeki çalışmalara destek vermek üzere gönüllü din görevlilerinden oluşan ekipleri bölgeye sevk etti.

Beykoz Müftüsü Ali Efe ve 13 Müftülük personel, Hatay Belen’de ihtiyaca göre din hizmetlerinin yanı sıra gıda dağıtımında bulundurlar.

Çalışmalarını tamamlayarak Beykoz’a dönen ilk ekibin ardından yola çıkan ikinci ekipte Belen’de hizmet vermeye devam ediyor.Beykoz Müftüsü Ali Efe, “Minik bağışçılarımız Hüseyin Cihan Özer ve Hacer Özer kumbaralarını Müftülüğümüze getirerek, deprem bölgesine gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfına emanet ettiler. Bağışlarını kabul edip makbuzları kendilerine teslim edilerek yaptıkları bu güzel davranış vesilesi ile tebrik edildiler.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb