reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 11 Şubat 2023 496 Görüntüleme

Beykoz’un öğretmeni Ayşe ve 5 yaşındaki kızı Ülkü gözyaşlarıyla toprağa verildi

Kahramanmaraş depremlerinde Hatay'da hayatını kaybeden öğretmen Ayşe Eda Özdemir ile 5 yaşındaki bebeği Ülkü Özdemir Beykoz'da son yolculuğuna uğurlandı.

Kahramanmaraş depremlerinde Hatay’da hayatını kaybeden öğretmen Ayşe Eda Özdemir ile 5 yaşındaki bebeği Ülkü Özdemir Beykoz’da son yolculuğuna uğurlandı.Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Hatay’da enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Ayşe Eda Özdemir ile 5 yaşındaki kızı Ülkü Özdemir son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay’da enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Ayşe Eda Özdemir (31) ile 5 yaşındaki kızı Ülkü Özdemir için Beykoz’da cenaze töreni düzenlendi.Cenaze törenine Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları, bürokratlar, Özdemir ailesinin öğretmen arkadaşları, öğrencileri, yakınları ve dostları katıldı. Cenaze nedeniyle Ortaçeşme’de trafik bir süre durma noktasına geldi.

Ortaçeşme Merkez Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninde Ayşe Eda Özdemir’in eşi Ümit Özdemir’in ayakta durmakta zorlandığı görüldü.Cenaze namazı öncesi anne Özdemir ve kızı Ülkü için helallik alındı.

Ayşe Eda Özdemir ve kızı Ülkü Özdemir, kılınan cenaze namazının ardından Yuşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ümit Özdemir’in Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, vefat eden eşi Ayşe Eda Özdemir’in Beykoz Hacı Numan Ortaokulu’nda öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ayşe öğretmen ve kızı Ülkü için taziye mesajı yayınladı.

Mesajda, “Beykoz Hacı Numan Ortaokulu İngilizce öğretmenimiz Ayşe Eda Özdemir, Hatay’da meydana gelen depremde Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Başımız sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb