reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 3 Eylül 2022 544 Görüntüleme

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, Beykoz’da Vira Bismillah Dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Beykoz'da düzenlenen su ürünleri açılış programına katıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Beykoz’da düzenlenen su ürünleri açılış programına katıldı.

Balıkçılar, 15 Nisan’da getirilen su ürünleri av yasağının 1 Eylül’de bitmesiyle yeniden denize açıldı.

Karaismailoğlu, Poyrazköy’de esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Çay sohbetinde bazı Beykozluların da taleplerini dinledi.Açılış programında Karaismailoğlu’na AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve meclis üyeleri eşlik etti.

Açılışta konuşan Bakan Karaismailoğlu, balıkçıların dört buçuk aylık bir aradan sonra yeni sezona hazır olduklarını ifade ederek, balıkçıların tüm vatandaşların sofrasına ucuz ve kaliteli balık göndermek için büyük bir özveriyle çalışacaklarını ve emek üreteceklerini söyledi.

Bakan Karaismailoğlu, “İstanbul Boğazı dünyanın en zor geçiş güzergahlarından bir tanesi. Özellikle 40 bin civarındaki geminin geçiş yaptığı çok önemli güzergahlardan birisi. Bu önemli trafik yoğunluğunun olduğu bölgede balıkçılarımız da önemli bir işlevi yerine getiriyorlar.” dedi.Kanal İstanbul’un buradaki ihtiyaçtan doğan bir planlama olduğu düşüncesini paylaşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Hem bu küresel lojistik, ticaret hacimlerinin artması hem Marmara Denizi’nde, Karadeniz’deki bekleme sürelerinin azaltılması, İstanbul Boğazı’nın yükünün hafiflemesi gerekiyor. Onun için de en kısa zamanda Kanal İstanbul’u da yaparak Boğaz’daki bu riskleri, tehlikeleri ortadan kaldıracak ve İstanbul Boğazı’nı İstanbulluların hizmetine sunacak önemli bir proje Kanal İstanbul projesi. Orada da çalışmalarımız etap etap başladı, devam ediyor. Tabii uzun soluklu, dünyanın en büyük altyapı projelerinden bir tanesi. Onu da süresi içerisinde bitirmek için de şu anda ulaşım yollarıyla birlikte hizmetimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Karaismailoğlu, balıkçılarla bir süre denize açıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb