reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 9 Haziran 2022 1068 Görüntüleme

DEVA Partisi İstanbul Adalar İlçesi açılışı gerçekleştirildi

DEVA Partisi Adalar İlçesi açılışı 5 Haziran Pazar günü Genel Başkan Ali BABACAN’ın katılımı ile Büyükada’da yapıldı.

DEVA Partisi Adalar İlçesi açılışı 5 Haziran Pazar günü Genel Başkan Ali BABACAN’ın katılımı ile Büyükada’da yapıldı.

Genel Merkez Başkan yardımcıları, DEVA Partisi İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Adalar Kurucu Başkanı Av. Yener Parlak ve binlerce partilinin katılımı ile şölen havasında geçen açılışta ortaya çıkan görüntüler tüm Türkiye’ye önemli bir mesaj verdi.Sabah saatlerinden itibaren Adalara hareket eden parti teşkilatları Büyükada da bir araya gelerek Genel Başkan Ali Babacan’ı iskelede yoğun katılım ve büyük coşku ile karşıladı.” Demokrasi Atılım Derhal Bugün”,” Damla damla büyüyoruz, İktidara Yürüyoruz”, “Ekonomiye Can, Ali BABACAN” sloganları ile partililer Büyükada’ya enerji kattı.

İl ve İlçe teşkilatları, STK temsilcileri, muhtarlar ve Adalar halkı ile günübirlikçi turistlerin yoğun ilgisi dikkat çekti.Keman virtüözü Canan Anderson’un dinletisi ile başlayan programda Adalar İlçe Başkanı Av. Yener Parlak’ın selamlama konuşması, İl Başkanı Dr. Erhan Erol’un konuşması ve Genel Başkan Ali Babacan’ın konuşmasının ardından, esnaf ziyaretleri yapıldı.Prens Adalarının Türkiye’nin tarihindeki önemini anlatan Ali BABACAN Türkiye’deki bu değişimin Adalar halkı ile anlam bulacağını söyledi.

İlçe Binasında gazeteciler ile bir araya gelen Ali BABACAN ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Açılışın ardından Tarihi Saat Meydanında bulunan Yüksek Kahve de Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve CHP, İYİ  Parti İlçe Başkanları, esnaf ve  STK temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb