reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 6 Mayıs 2022 1135 Görüntüleme

CHP Beykoz Ramazan Bayramı’nın 2. Gününde Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beykoz İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, İlçe Başkan Yardımcıları, komisyon üyeleri ve parti mensuplarıyla parti merkezinde bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beykoz İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde, İlçe Başkan Yardımcıları, komisyon üyeleri ve parti mensuplarıyla parti merkezinde bir araya geldi.

Bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Aydın Düzgün, tüm katılımcıların bayramını kutladıktan sonra “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. En kötü karanlığın bile bir sabahı var. Maalesef güzel günler yaşamıyoruz ama biraz önce söyledim. Güzel günleri hep beraber göreceğiz.” dedi.“Bu nasıl olacak? sorusunun en büyük cevabı sizlersiniz. Bu güç CHP gücü sıradan bir güç değil, 100 yıl önce vardı. Yine olacak. CHP’ye her koşulda inanan, güvenen, peşinde koşan kardeşlerimiz, sizlersiniz. İyi ki varsınız. Sizlerden ricam etkinliklerimize elinizden geldiğince katkı vermeniz. Siz gelmezseniz mutlaka birini yönlendirin” ifadelerini kullanan Düzgün, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

“Türkiye Kasım’da seçime gidecek”

“Her an ‘seçim’ lafını duyabiliriz. Çünkü lafı çok dolandırıyorlar. Eforları da bitmiş durumda, fırsatını bekliyorlar. Bu kararı er ya da geç mutlaka alacaklar. Genel Başkanımızın tahmini Kasım gibi seçim olması. Sizlerden ricam, bir olalım, beraber olalım, iri olalım. Parti içi sorunları yine beraber konuşalım. Bir sonraki hafta örgüt toplantısı da düzenleyeceğiz. Artık tek bir hedefimiz var o da bu tek adam rejimini indirmek”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb