reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 4 Mayıs 2022 1002 Görüntüleme

DEVA Siyasi Partilere Ev Sahipliği Yaptı

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, siyasi partilerin İstanbul İl Başkanları bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, siyasi partilerin İstanbul İl Başkanları bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı.

Bayramlaşma programına Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Halkların Demokratik Partisi İl Başkanı Ferhat Encü, Gelecek Partisi İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Anavatan Partisi İl Başkanı Mustafa Onur Aydın, Hür Dava Partisi İl Başkanı İsa Güvendik, Yenilik Partisi Ayşe Demir ÜNLÜ ve Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Yusuf Polat katıldı.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol “Bayramların bizim kültürümüzde özel bir yeri vardır. Küsler barışır, aradaki dargınlıklar unutulur, dayanışmamız ve toplumsal birlikteliğimiz artar. Siyasi partilerin il başkanları olarak da Ramazan Bayramı’nda bir araya geldik. Demokrasi, insan hakları, içinde bulunduğumuz ekonomik durum hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Daha güçlü bir Türkiye idealinde birleştiğimiz sayın mevkidaşlarıma katılımları ve nezaketleri için teşekkür ederim.” dedi.

Sohbet ortamında geçen bayramlaşma programı 2 saate yakın sürdü. Geleneksel hale gelen İl Başkanları bayramlaşma programının ev sahipliğini Kurban Bayramı’nda Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat yapacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb