reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yazarlar 26.04.2022 1078 Görüntüleme
Mehmet Mahmut YILDIZ

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Türk Milletine Yüklenmek İstenen Kara Lekeyi Asla Kabul Etmiyoruz

Öncelikle şunu belirteyim, ülkemize, devletimize, milli değerlerimize ve bütünlüğümüze bağlı Ermeni kökenli vatandaşlarımız ile ilgili bir sorunumuz yoktur. 1915 yılında işlediğimiz iddia edilen sözde soykırım ile ilgili Türk Milletine yüklenmek istenen kara lekeyi asla kabul etmiyoruz. Çünkü biz asla soykırım uygulamadık. Şayet böyle bir soykırım gerçekten Ermeni ulusuna yapılsa idi. Bugün ülkemizde siyaset, kültür, sanat ve iş dünyasında Ermeni kökenli vatandaşlarımız önemli konumlarda olmazlardı. Soykırımı Müslüman Türklere karşı Anadolu ve Azerbaycan topraklarında Ermeni sapkın silahlı gruplar yapmıştır. Ayrıntıya girmek istemiyorum. İnsanlık dışı vahşeti bizlere yapmışlardır. Bugün Ermenistan’da bir tek Müslüman Türk Milletvekili veya Üst düzey görevli yoktur. Ama hem Türkiye ve hem de kardeş ülke Azerbaycan’da Ermeniler her yerde ve üst düzeyde yaşamaktadır.

HDP, her yıl olduğu gibi bu yıl da sözde Ermeni soykırımı ile ilgili propagandalarına başladı. HDP Milletvekili Garo Paylan, 1915’teki sözde soykırımın tanınması için TBMM’ye kanun teklifi verdi. Bu çok büyük ihanettir.

Paylan, sözde soykırıma ilişkin yaptığı açıklamada, “Ermeni halkının yarasını iyileştirecek tek toplum Türkiye toplumu, tek meclis ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Ermeni Soykırımı bu topraklarda gerçekleşti ve adaleti ancak bu topraklarda, Türkiye’de sağlanabilir” diye haddi aşan ifadelerde bulundu. Kendisini kınıyorum ve protesto ediyorum.

Bu ülkenin ekmeğini yiyen ve en üst temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde vekil olarak bulunan bir şahıs ihanet derecesinde böyle bir şeye cesaret ettiyse derhal milletvekilliği düşürülmelidir.

Mehmet Mahmut Yıldız

Şahlanış Partisi Genel Başkanı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb