reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 17 Nisan 2022 809 Görüntüleme

Beykozlu Küçük Erkekler Hentbolda Türkiye Şampiyonu Oldu

Beykoz Belediyesi GSK Küçük Erkekler Hentbol Takımı,  namağlup çıktığı final maçında rakibi Spor Toto'yu 25-18 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Beykoz Belediyesi GSK Küçük Erkekler Hentbol Takımı,  namağlup çıktığı final maçında rakibi Spor Toto’yu 25-18 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu  2021-2022 sezonunda 52 takım arasında 9 da 9 yaparak şampiyonluğu göğüsleyen Beykoz GSK Küçük Erkekler Hentbol Takımı başarısıyla ilçeye büyük gurur yaşattı.

Sezon boyunca  çıktığı tüm maçlarda olduğu gibi Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen final maçında da etkili bir performans sergileyen Beykoz GSK, rakibi Spor Toto’yu 7 sayı farkla yendi.

Şampiyon takım elde ettiği başarıyla kendi kategorisinde kulübüne de ilki yaşattı.

Başkan Murat Aydın: “Spora Yaptığımız Yatırımların Meyvesini Alıyoruz”

Türkiye Şampiyonu olan takımı kutlayan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın : “İlçemizde sporun her dalına yatırım yapıyor, gençlerimizin sporla daha fazla buluşmasın arzu ediyoruz. Spora yaptığımız yatırımın meyvesini şampiyonluk kupasıyla aldık. Bizlere bu gururu yaşatan hentbolcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten  tebrik ediyor, nice şampiyonluklar temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb